Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Nieuw
Alkmaar Achterdam 32
€ 1.995,-

92 m²

Wonen

3

Kamers

Nieuw
Alkmaar Achterdam 32
€ 1.995,-

92 m²

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

#GASLOOS

Nog maar 1 appartement beschikbaar!
De ver/nieuwbouw van 4 prachtige appartementen heeft plaatsgevonden achter de muren van “De Groene Klok”, het hoekpand aan de Zijdam 16 te Alkmaar in hartje centrum. In het monumentale pand zijn prachtige historisch waardevolle elementen goed zichtbaar. In ieder appartement kunt u elementen uit verschillende tijdvakken aantreffen. Dat zonder gasaansluitingen. Een meer dan bijzonder pand.

Indeling
Begane grond (centrale hal)
Aan de zijkant van het pand bevindt zich de hoofdentree met brievenbustableau. Dit is de toegang naar de centrale hal waar zich de toegang tot Achterdam 30 en trapopgang naar appartement Achterdam 32 en maisonnettes Achterdam 34 en 36 bevinden.

1e verdieping (appartement)
Bij binnenkomst bent u direct verkocht. U gaat hier zitten en geniet (in alle rust) van de gezelligheid van het centrum van Alkmaar. Aan ruimte geen gebrek, want in de royale living woont u heerlijk. U slaapt aan de achterzijde en ook voor de logees is hier ruimte. Slaapkamers resp. ca. 11,88 m² en 9,85 m².

Het gehele appartement heeft een balkenlaag waarvan een aantal dateren rond 1455 en afkomstig zijn uit andere panden van Alkmaar. Ook de prachtige (authentieke) Bakkerskast is een kunstwerk op zich.
De moderne kwalitatief hoogwaardige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Bora-inductie kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en koelvries- combinatie (Siemens).
Maak het gezellig in huis aan het kookeiland met bar.

Vanuit de woonkamer heeft u verbinding met de tussenhal waar zich het toilet en de berging met CV en wasmachine-aansluiting bevinden.
Verder heeft u toegang tot de luxe badkamer met elektrische vloerverwarming, voorzien van doucheruimte, wastafelmeubel met spiegel, designradiator en elektrische vloerverwarming.

Ervaar de hoge Wow!-factor, wij leiden u graag rond.

Bijzonderheden:
– Voorzien van een nette vloer in lichte kleurstelling;
– Een intercominstallatie is aanwezig;
– Er is een gezamenlijke berging voor stalling van fiets/scooter;
– Instapklaar;
– Roken is niet toegestaan;
– Huisdieren zijn niet toegestaan;
– Direct beschikbaar;
– Huurprijs per maand € 1.995,- exclusief water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Maandelijkse servicekosten € 55,-;
– Onderhoud op basis van het wettelijk besluit kleine herstellingen;
– Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 24 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de advertentie afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bron laatste foto: Erfgoed Alkmaar

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.995,-
Service kosten
€ 51,00
Beschikbaar vanaf
08/09/2022
Type
Vernieuwbouw
Bouwjaar
1906
Aantal kamers
3
Aantal verdiepingen
1
Woonoppervlakte
92 m²
Energielabel
B

Plattegronden