Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Nieuw
Spanbroek Spanbroekerweg 176 B
€ 725,-

48 m²

Wonen

2

Kamers

Nieuw 60+
Spanbroek Spanbroekerweg 176 B
€ 725,-

48 m²

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Welkom thuis aan de Spanbroekerweg 176 B!

Bent u op zoek naar een comfortabele en gezellige woning waar u niet alleen kunt genieten van uw welverdiende rust, maar ook van een warme, huiselijke sfeer en een levendige, vriendelijke gemeenschap? Dan is dit seniorenappartement aan de Spanbroekerweg precies wat u zoekt!

Gelegen in een rustige en vriendelijke buurt, omgeven door groen en met alle voorzieningen binnen handbereik, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft om van uw gouden jaren te genieten. Of u nu van een ontspannen ochtendwandeling houdt, graag deelneemt aan buurtactiviteiten, of gewoon wilt genieten van de rust en stilte, de Spanbroekerweg heeft het allemaal.

Stap binnen en laat u verrassen door de ruime en lichte woonkamer, de moderne keuken, en het gezellige balkon waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op de prachtige omgeving. Dit appartement is zorgvuldig ontworpen met het comfort en de veiligheid van senioren in gedachten, zodat u zorgeloos en comfortabel kunt wonen.

In de nabijheid zijn diverse winkelvoorzieningen zoals bijvoorbeeld de Etos, Kruidvat, Hema, Readshop en de supermarkt. Daarnaast vindt u de bibliotheek, gemeentehuis en overige voorzieningen in het centrum van Spanbroek en Opmeer.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, bellentableau en brievenbussen.

Appartement (gelegen op de 1e verdieping):
Entree, hal, stookruimte met aansluiting voor de wasmachine, ruime badkamer voorzien van douche met douchestoel, toilet met steunen, wastafel met spiegel en planchet. Woonkamer ca. 20,6 m² met half open keuken ca. 5,6 m² voorzien van keukenblok met onder- en bovenkastjes. Slaapkamer toegankelijk vanuit de hal en woonkamer ca. 12,4 m² met schuifdeur naar het balkon, gelegen op het westen.

Bijzonderheden:
– Het appartement dient door de huurder zelf gestoffeerd te worden;
– Ter overname wordt gratis beschikbaar gesteld door huidige huurder onder ander zaken als: zeil gehele woning, raam bekleding, koel-vriescombinatie, kast slaapkamer/badkamer, plafondlampen gehele woning;
– Onderhoud op basis van het wettelijk besluit kleine herstellingen;
– Let op dit betreft een seniorencomplex, minimale leeftijd is 60 jaar;
– De naamplaatjes bij de brievenbus moeten uniform zijn. Verhuurder laat deze voor rekening van huurder vervaardigen en aanbrengen;
– Huisdieren zijn niet toegestaan;
– Roken is niet toegestaan.

Termijn:
– Aanvaarding per 1 juli 2024;
– De huurovereenkomst is gebaseerd op een ROZ overeenkomst;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Financieel:
– Huurprijs per maand € 725,- exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Voorschot servicekosten per maand € 160,-, bestaande uit onder andere: voorschot water, voorschot verwarmingskosten, algemene diensten ten behoeve van het complex;
– U ontvangt 1 x per jaar een afrekening van de servicekosten over het afgelopen boekjaar. Daarop staat wat u aan voorschotten heeft betaald en wat de werkelijke kosten zijn;
– Waarborgsom € 885,-;
– De huurprijs kan op voorstel van verhuurder jaarlijks worden gewijzigd. Dit is voor het eerst per 1 juli 2025.

Inkomenseis:
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen. Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maandinkomen dat gelijk moet zijn aan ca. 3 a 3,5 x de kale huurprijs. Indien in loondienst, moet er een dienstverband voor onbepaalde tijd zijn.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de advertentie afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Huurprijs
€ 725,-
Kosten nutsvoorzieningen
€ 160,00
Beschikbaar vanaf
01/07/2024
Type
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Oriëntatie
west
Aantal kamers
2
Aantal verdiepingen
1
Woonoppervlakte
48 m²
Energielabel
C

Plattegronden