Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Spanbroek Spanbroekerweg 180 B
€ 695,-

48 m²

Wonen

2

Kamers

60+
Spanbroek Spanbroekerweg 180 B
€ 695,-

48 m²

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Bent u op zoek naar een (zorg)appartement in een fijn seniorencomplex in Spanbroek?

Dan hebben wij misschien wat u zoekt.

Het betreft een aanleunwoning. Het complex ligt in een fraaie landelijke omgeving waar de bewoners kunnen wandelen en genieten van de rust en de natuur. En in de nabijheid van diverse winkelvoorzieningen zoals Etos, Kruidvat, Hema, en diverse supermarken. Naast de winkelvoorzieningen treft u in het centrum van Spanbroek en Opmeer ook de bibliotheek, het gemeentehuis en overige voorzieningen.

Het appartement is voorzien van een moderne PVC vloer en strakke wandafwerking.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, bellentableau en brievenbussen. Vervolgens treft u een centrale openbare ruimte aan, voorzien van diverse zitjes en een biljarttafel. Deze ruimte is bedoeld voor gezamenlijke activiteiten die zelfstandig door de bewoners worden georganiseerd.

Het appartement:
2-kamerappartement gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het complex.

Entree, hal, ruime badkamer voorzien van douche met douchestoel, toilet met steunen, wastafel met spiegel en planchet. Woonkamer (ca. 19 m²) met half open keuken (ca. 4,6 m²) voorzien van keukenblok met onder- en bovenkastjes. Slaapkamer (ca. 12,00 m²) toegankelijk vanuit de hal en woonkamer met schuifdeur naar eigen balkon gelegen op het oosten.

Bijzonderheden:
– Het appartement dient door de huurder deels gestoffeerd te worden (raambekleding);
– Woning is voorzien van PVC vloer;
– Overname van hor raam balkon, diverse plafonnières, luxaflex in de keuken, gordijnrails en planken meterkast kunnen tegen een n.o.t.k. bedrag van de huidige huurder worden overgenomen;
– Onderhoud op basis van het wettelijk besluit kleine herstellingen;
– Betreft een seniorencomplex, minimale leeftijd is 60 jaar; – Huisdieren zijn niet toegestaan; – Roken is niet toegestaan.

Huur(termijn):
– Aanvaarding op korte termijn;
– De huurovereenkomst is gebaseerd op een ROZ overeenkomst;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Financieel: – Huurprijs per maand € 695,- exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen; – Voorschot servicekosten per maand € 160,-, bestaande uit onder andere: voorschot water, voorschot verwarmingskosten, algemene diensten ten behoeve van het complex;
– U ontvangt 1 x per jaar een afrekening van de servicekosten over het afgelopen boekjaar. Daarop staat wat u aan voorschotten heeft betaald en wat de werkelijke kosten zijn;
– Waarborgsom € 885,-.

Inkomenseis:
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen.

Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maandinkomen dat gelijk moet zijn aan ca. 3 a 3,5 x de kale huurprijs. Indien in loondienst, moet er een dienstverband voor onbepaalde tijd zijn.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de advertentie afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Huurprijs
€ 695,-
Service kosten
€ 160,00
Beschikbaar vanaf
16/05/2023
Type
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Oriëntatie
oost
Aantal kamers
2
Aantal verdiepingen
1
Woonoppervlakte
48 m²
Energielabel
C