Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Heerhugowaard Tamarixplantsoen 347
€ 740,-

60 m²

Wonen

2

Kamers

Verhuurd onder voorbehoud 60+
Heerhugowaard Tamarixplantsoen 347
€ 740,-

60 m²

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Speciaal voor 60+’ers! Ontdek dit appartement van ca. 60 m² (slaapkamer aangrenzend aan woonkamer), overgoten met natuurlijk daglicht voor een gezellige lichte sfeer. De woonkamer is ca. 27 m², en op het balkon van ca. 6 m² kunt u zalig vertoeven.

Heerhugowaard is een groene gemeente met een eigen NS-station en veel voorzieningen. Het appartement ligt in de Bomenwijk nabij de Middenweg en de winkels van Centrumwaard. In uw directe woonomgeving bevindt zich recreatiepark het Rosarium met onder andere een visvijver, kinderboerderij en speeltuin. U kunt lekker een ommetje maken in bos ’t Waarderhout.

Het appartement biedt veel privacy en veiligheid. Elke woning heeft een intercominstallatie en het gebouw heeft een afsluitbare hoofdentree. Uiteraard is het hele gebouw rolstoelvriendelijk en is voorzien van een ruime lift.

Indeling:
Via de entree is er toegang tot de inpandige berging (inclusief wasmachine aansluiting), de badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel met spiegel en planchet en design radiator. Vervolgens komt u binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inductieplaat en afzuigkap. Dankzij de grote ramen tot aan de vloer komt er veel licht in huis.
De woonkamer biedt entree tot de open slaapkamer, vanuit de slaapkamer is een tweede toegang tot de badkamer waardoor de woning perfect is voor huurder(s) die minder mobiel zijn.

Het appartement beschikt over een heerlijk ruim balkon.

Bijzonderheden:
– Het appartement dient door de huurder zelf gestoffeerd te worden;
– Onderhoud op basis van het wettelijk besluit kleine herstellingen;
– Let op dit betreft een seniorencomplex, minimale leeftijd is 60 jaar;
– De naamplaatjes bij de brievenbus moeten uniform zijn. Verhuurder laat deze op eigen kosten van verhuurder vervaardigen en aanbrengen;
– Huisdieren in overleg;
– Roken is niet toegestaan;
– De getoonde foto’s zijn van een vergelijkbaar appartement.
– Ter overname door de vertrekkende huurder wordt o.a. aangeboden de laminaatvloer, gordijnrails en raamdecoratie in gehele woning, plafonnieres in woonkamer, diverse plakhaakjes badkamer en keuken, stang voor douchegordijn, extra aangebrachte steun beugels in de badkamer.

Termijn:
– Aanvaarding per 1 oktober 2023;
– De huurovereenkomst is gebaseerd op een ROZ overeenkomst;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Financieel:
– Huurprijs per maand € 740,- exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Voorschot servicekosten (algemene diensten en leveringen t.b.v. complex) per maand € 30,-;
– Waarborgsom € 1.480.

Inkomenseis
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen.
Als uitgangspunt hanteert verhuurder een inkomenseis van een bruto maand inkomen van de hoofdkostwinner, dat gelijk moet zijn aan ca. 3 x de kale huurprijs. Het tweede inkomen wordt voor 50% meegerekend.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de advertentie afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Huurprijs
€ 740,-
Service kosten
€ 30,00
Beschikbaar vanaf
01/10/2023
Type
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Aantal kamers
2
Aantal verdiepingen
1
Woonoppervlakte
60 m²
Energielabel
A