Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Alkmaar Vlaanderenstraat 32
€ 1.125,-

90 m²

Wonen

3

Kamers

Alkmaar Vlaanderenstraat 32
€ 1.125,-

90 m²

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

Wonen in Alkmaar, aan de rand van Koedijk vlakbij sportvelden (tennis en voetbal) en in de nabijheid van diverse voorzieningen zoals winkels (winkelcentrum Daalmeer op 3 minuten fietsen) en scholen? Dan is deze rustig gelegen tussenwoning echt iets voor u! De woning heeft een eigen berging en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.

De getoonde foto’s van de woonkamer zijn van een soortgelijke woning.

Indeling
Begane grond:
Entree, toilet met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal en tuingerichte woonkamer met trapkast heeft u toegang tot de keuken met afzuigkap, boven- en onderkastjes en een aansluiting voor de vaatwasser. Tot slot treft u de achtertuin op het noordoosten zonder achterom. De berging is aan de voorkant van de woning gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van ligbad, tweede toilet, wasmachineaansluiting en wastafel met planchet en spiegel. Voorts treft u op deze verdieping twee slaapkamers (ca. 11 m² en 13 m²) en de trapopgang naar de tweede verdieping/zolder.

2e verdieping:
Ruime open zolder te gebruiken voor opslag-/hobbykamer of is eventueel te gebruiken als derde slaapkamer. Tevens treft u hier de cv-opstelling.

Bijzonderheden
– De woning dient door de huurder zelf gestoffeerd te worden;
– Onderhoud op basis van besluit kleine herstellingen;
– Huisdieren in overleg;
– Roken is niet toegestaan.

Huur(termijn)
– Aanvaarding per direct;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van een kalendermaand.

Financieel
– Huurprijs per maand € 1.125,- exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Waarborgsom € 2.250,-;
– De huurprijs kan op voorstel van verhuurder jaarlijks worden gewijzigd. Dit is voor het eerst per 1 juli 2024.

Inkomenseis:
Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen. De inkomenseis die de verhuurder stelt is dat het bruto salaris minimaal 3,5 x de maandhuur dient te bedragen. Het 2e inkomen van een partner wordt voor ca. 50% meegeteld, afhankelijk van de situatie. Indien de hoofdkostwinner in loondienst is, moet hij/zij een dienstverband voor onbepaalde tijd hebben.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kunnen foto’s en tekst afwijken van de werkelijke situatie. Aan de advertentie (foto’s en informatie) kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.125,-
Beschikbaar vanaf
16/02/2023
Type
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Oriëntatie
noord-oost
Aantal kamers
3
Aantal verdiepingen
3
Woonoppervlakte
90 m²
Energielabel
C