U zoekt een huis in Alkmaar? Dan bent u zeker niet de enige. Alkmaar is vanwege de gunstige ligging, de bloeiende economie, de grote hoeveelheid voorzieningen en het gezellige stadscentrum enorm in trek. Het kan daarom lastig zijn een mooie woning te vinden die volledig aan uw eisen voldoet. Van der Borden is specialist in Alkmaar en omgeving en begeleidt huizenzoekers tijdens het zoek- en aankoopproces. Bent u op zoek naar een goede aankoopmakelaar? Maak dan eens kennis met een aankoopspecialist van Van der Borden.

 

Wat doet de aankoopmakelaar voor u?

Tijdens het kennismakingsgesprek worden uw wensen uitgebreid in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende zoekopdracht aangemaakt. De aankoopmakelaar bekijkt samen met u het bestaande huizenaanbod, maar zoekt ook verder. Daarvoor kijkt hij ook buiten de gebaande paden. Er wordt bijvoorbeeld ook gekeken naar huizen die (nog) niet op de markt zijn. Wij doen er alles aan om de geschikte woning voor u te vinden en zitten dicht bij het vuur!

 

Als er huizen zijn die aan uw wensen voldoen, plannen wij een bezichtiging met u in.
Uw aankoopmakelaar gaat natuurlijk mee. Wij gaan niet alleen af op de eerste indruk, maar bekijken de woning nauwkeurig. Wat is de technische staat? Hoe is de buurt? Zijn er nog bestemmingsplannen waarmee rekening moet worden gehouden? Op deze en meer vragen verzamelt de aankoopmakelaar alle antwoorden, zodat u een onderbouwde keuze kunt maken.

 

Besluit u een bod te doen op een woning van uw keuze? Dan adviseren wij u over de hoogte van het bod en begeleiden wij bij het onderhandelingsproces. U heeft dus altijd een specialist naast u staan die weet hoe het werkt. Komt u tot een overeenkomst? Dan wordt de koopovereenkomst nog eens goed gecontroleerd door uw aankoopmakelaar. Is alles in orde?
Gefeliciteerd, dan hebben wij ons doel bereikt en betrekt u spoedig uw nieuwe huis in Alkmaar.

 

Zoekt u een aankoopmakelaar in Alkmaar of omgeving?

Loop dan eens binnen bij Van der Borden. Wij hebben een vestiging in Alkmaar, maar ook in Heiloo, Schoorl en Castricum. U bent altijd welkom voor een kennismaking. Het beste is om een afspraak te maken, zodat onze aankoopmakelaar alle tijd voor u heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.