Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Alkmaar Achterstraat 36
€ 30.000,- p/j
Alkmaar Achterstraat 36
€ 30.000,- p/j

245 m2

Oppervlakte

245 m2

Perceel

Omschrijving

TE HUUR

Op een goede locatie in het centrum van Alkmaar tussen de Gedempte Nieuwesloot en het Waagplein in bieden wij winkelruimte aan van totaal ca. 245 BVO.

In de directe nabijheid treft u winkels als slagerij Jeroen de Vries, bakkerij Raat, schoenenwinkel Wijdeman en vele horecavoorzieningen. Het object leent zich uitstekend voor gebruik als winkelruimte, kantoorruimte en/of andere dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

De winkel is gelegen in de Achterstraat direct om de hoek ligt het Waagplein, met een diversiteit aan restaurants, cafés en terrasjes. De Achterstraat is alleen toegankelijk voor voetgangers.

OPPERVLAKTE

Het object heeft een oppervlakte van ca. 245 m² BVO.

Indeling:

Begane grond: grote open winkelruimte, inpandige ruime bergruimte, toilet groep en pantry. De frontbreedte is maar liefst 9 meter en de totale verkoop vloer oppervlakte bedraagt 245 m²

PARKEREN

Het object is per auto en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voldoende Parkeermogelijkheid in de directe nabijheid onder andere aan de Gedempte Nieuwesloot, singel garage en parkeergarage Karperton.

BESTEMMING

Het vigerende bestemmingsplan is Binnenstad Centrum. De bestemming van het object betreft “Gemengd”. De voor “Gemengd” aangewezen gronden zijn bestemd voor:

A. detailhandel, maatschappelijke doeleinden, galerie, culturele voorzieningen, kleinschalige sportvoorzieningen, kleinschalig

hotel, kantoren, bedrijven, gebouwde parkeervoorzieningen, bergingen en/of magazijnen en consumentverzorgende

dienstverlening in de eerste bouwlaag, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca van

categorie 3 en 4;

B. magazijnen, bergingen en andere nevenruimten in de tweede bouwlaag;

C. woning en met inbegrip van ruimten ten behoeve van de uitoefening van aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit
en nevenruimten in alle bouwlagen;

D. nutsvoorzieningen;

HUURPRIJS

€ 30.000,- excl. BTW per jaar.

HUURTERMIJN

5 + 5 jaren, of in overleg bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN

N.v.t., huurder wordt zelf contractant bij de betreffende nutsbedrijven.

HUURBETALING

Per maand vooruit.

INDEXERING

Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

AANVAARDING

In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING

De borgstelling bedraagt 3 maanden huur. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST

Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORWAARDEN

Alle door Van der Borden Vastgoed Professionals en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (huurprijs) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Prijs
€ 30.000,-
Prijs
€ 0,-

Ligging

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Energieverbruik

Energielabel
A++