Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Alkmaar Koraalstraat 4
€ 264.000,- p/j

6.338 m2

Oppervlakte

6.338 m2

Perceel

Omschrijving

Van der Borden Vastgoedprofessionals is verheugd u de verhuurbrochure van Koraalstraat 4 te Alkmaar aan te bieden.

Thans is dit bedrijfsgebouw in gebruik bij autobedrijf Alewijn Ott, die is opgericht in 1974 en sinds 1996 gevestigd is op deze mooie locatie. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot het grootste occasionbedrijf in Noord-Holland.

Het bedrijfsgebouw is gelegen op een opvallende zichtlocatie op bedrijventerrein ‘Boekelermeer’ in de gemeente Alkmaar. Het bedrijfsgebouw omvat een showroom en werkplaats bestaande uit showroomruimte, kantoorruimte en bedrijfsruimte op de begane grond, showroomruimte, kantine, kantoor en magazijnruimte op de eerste verdieping, alsmede ca. 38 parkeerplaatsen op het naast- en voorgelegen parkeerterrein en het gebouw waarin een carwash is gevestigd.

Van der Borden Vastgoedprofessionals heeft de exclusieve opdracht om de verhuur van dit bedrijfsgebouw te begeleiden. Door middel van deze verhuurbrochure presenteren wij u de belangrijkste details met betrekking tot de verhuur van dit object.

Verhuurmogelijkheid van het bedrijfsgebouw dat volledig is ingericht als een automobielbedrijf met showroom en receptie op de begane grond, werkplaats met bijbehorende voorzieningen, kantoorruimte (zowel op de begane grond als op de verdieping), wasstraat en afgesloten buitenterrein.

Metrage
Het bedrijfsgebouw omvat circa 2.500 m² BVO op de begane grond en ca. 700 m² BVO op de 1e verdieping. Dit komt uit op een totaal BVO van 3.200 m². Het geheel is gelegen op een riant perceel met eigen grond van 6.338 m².

Oplevering
Het object wordt deels leeg en vrij van huur en gebruik opgeleverd door de huidige eigenaar/gebruiker c.q. verhuurder.

Ligging
Het object is gelegen op het sterke bedrijventerrein ‘Boekelermeer’ dat nauwelijks leegstand kent. Het royale buitenterrein betreft een afgesloten terrein met daarnaast een eigen wasstraat. Er is uitstekende daglichttoetreding in de showroom dankzij de royale gevelpuien en tevens via de lichtstraten op het dak.

Inventarisatielijst
In de bijlagen van deze brochure bevindt zich een inventarisatielijst met welke zaken er achterblijven in het bedrijfsgebouw.

Voorafgaand aan de verhuur zal een volledige inventarislijst worden opgesteld van de aanwezige zaken die bij verhuur ‘om niet’ kunnen worden overgedragen aan de huurder en degelijk onderhouden en in goed werkende staat weer terug geleverd dienen te worden bij einde huurovereenkomst.
Inrichting

Het object is volledig als modern autobedrijf ingericht en van onder andere de volgende installaties voorzien: warmtepompinstallatie, krachtstroominstallatie, verwarming, verlichting, lichtstraten, vloerverwarming, alarminstallatie, uitlaatgasseninstallatie, verwarmde hellingbaan naar de showroom op de 1e verdieping, brandmeldinstallatie, voldoende overheaddeuren, vloeistofdichte vloeren alsmede diverse voorzieningen in de werkplaats die bij verhuur achter kunnen blijven zoals de werkbruggen, compressoren en de wasplaats installatie (zowel in- als uitpandig), olieopslagplaats en diverse losse apparatuur.

Vereisten
De opdrachtgever is in bezit van een SCOPE-10 (inspectie d.d. 4 oktober 2022), brief omgevingsdienst inzake milieu controle (15 december 2022) en inspectie vloeistofdichte vloeren (gekeurd in juli 2023).

Oppervlakte indicatie

Omschrijving – Bruto vloeroppervlak

Begane grond:
Showroom, receptie, kantoor, werkplaats en magazijn

Totaal circa 2.500 m²

Verdieping:
Showroom, kantine, magazijnruimte en kantoorruimte

Totaal circa 700 m²

Afgesloten buitenterrein

Totaal circa 2.235 m²

Gebouw waarin wasstraat is gevestigd

Totaal circa 158 m²

Huurprijs
• De huurprijs bedraagt € 22.000,- per maand exclusief BTW.
• De CPI index clausule is van toepassing.
• Huurtermijn bedraagt minimaal 10 jaar.
• Waarborgsom bedraagt 3 maanden de huurprijs exclusief BTW.

Bijzonderheden:
• 150 zonnepanelen op het dak;
• Energielabel A++++
• Warmtepompinstallatie, verwarmde hellingbaan
• Vloeistofdichte vloeren
• Fotostudio (zie ook foto: witte achterwand met lichtpaneel aan het plafond)

* disclaimer: onder- en overmaat wordt niet verrekend

Kenmerken

Prijs
€ 264.000,-
Prijs
€ 0,-

Oppervlaktes en inhoud

Perceel
6.338 m2

Ligging

Ligging
Bedrijventerrein