Van der Borden is nieuwbouwmakelaar bij uitstek. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verkoop en aankoop en de verhuur van bestaande woningen en appartementen maar daarnaast ook in verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten. Bij veel nieuwbouwprojecten in onze regio zijn wij de ervaren verkopend- of verhurend makelaar. U vindt hier een overzicht van de nieuwbouwprojecten in de regio waar wij op dit moment als verkopend of verhurend makelaar optreden.

 

Gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar

Heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwbouwwoning of andere zaken die ermee verband houden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Als gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar helpen wij u snel op weg.


Onderstaand een overzicht van de actuele nieuwbouwprojecten:

 

 

Wonen in een nagelnieuw appartement in de dorpskern van Heiloo in een woonomgeving met een groen karakter?

Dat kan in het project ‘‘Aan de Brink’’. Dit prachtige complex wordt ontwikkeld in het nieuwbouwplan Zuiderloo. Zodra u het complex uitloopt staat u midden in een groene woonwijk met een dorpskarakter. In Heiloo vind u uitgestrekte bossen en binnen een kwartier fietsen bereikt u het strand of de binnenstad van Alkmaar. Heiloo beschikt over diverse voorzieningen. Even boodschappen doen in het gezellige oude centrum of winkelcentrum ’t Loo, ‘s zondags heerlijk een boswandeling maken in het Heilooërbos of een kop koffie drinken bij één van de vele gezellige restaurants die het dorp rijk is. Met de A9 en het station in de nabijheid is het bijna overbodig om te zeggen dat u dus écht alles binnen handbereik hebt!

Unieke kans

Er verrijst hier een zeer stijlvol appartementencomplex. In dit complex bieden wij namens onze opdrachtgever 8 appartementen te huur aan. Wilt u in aanmerking komen voor één van de prachtige appartementen? Schrijf u dan snel in!

Klik hier voor meer informatie over dit project.


 

16 Stijlvol gerenoveerde appartementen gelegen aan het Hof van Sonoy te Alkmaar (huur)       
Comfortabel wonen in een pand met historie, is dat mogelijk? Zeker weten, en nog in hartje Alkmaar ook!
Het Hof van Sonoy is een hofje in de binnenstad van Alkmaar. Het pand maar ook de locatie heeft een rijke historie. Wij mogen u in dit hofje, dat vroeger een het Sint Maria Magdalena klooster was, 16 luxe afgewerkte appartementen te huur aanbieden. Er zijn verschillende types gerealiseerd. De woonoppervlaktes variëren van ca. 45 tot 85 m².

De appartementen zijn volledig gestoffeerd en alle appartementen worden voorzien van een keuken met inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Met uitzondering van de natte ruimtes zijn alle appartementen voorzien van laminaat, vitrages, overgordijnen en/of rolgordijnen. De karakteristieke elementen van de ruimte zijn gerespecteerd en dit komt optimaal naar voren in combinatie met een hoogwaardig afwerkingsniveau. De appartementen behouden hiermee hun charme.

 

Er is een schitterende plek gecreëerd om te wonen en te genieten van alles wat Alkmaar te bieden heeft. De appartementen zijn centraal gelegen in de Alkmaarse binnenstad met alle winkels en horeca op loopafstand, net als theater De Vest, de gezellige markt op zaterdag en het Centraal Station.

 

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Nieuwbouwproject De Balans Staete te Sint Pancras (VERKOCHT)
Bent u op zoek naar een charmant en hagelnieuw appartement in een gezellig dorp?
Dan is dit uw kans om in 2020 stijlvol te gaan wonen in de Balans Staete!

Het project omvat het transformeren van een voormalige bedrijfspand naar 4 stijlvolle appartementen.
Het nieuw te bouwen, kleinschalige complex is ontworpen door Sander Douma Architecten. De appartementen zullen volledig worden geïsoleerd en worden opgeleverd met een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Diverse (winkel-)voorzieningen, sportaccommodaties en scholen bevinden zich in de directe nabijheid. U kunt hier aangenaam wonen in Sint Pancras, een fijne woonomgeving. Tevens bevinden zich het winkelcentrum Broekerveiling in Langedijk (ca. 10 minuten) en Middenwaard in Heerhugowaard (ca. 15 minuten) op fietsafstand.Meer informatie over de appartementen:
2-kamer appartement:
Bovenweg 30 te Sint Pancras

Bovenweg 30 B te Sint Pancras
3-kamer appartement:
Bovenweg 30 A te Sint Pancras

Bovenweg 30 C te Sint Pancras

 Reeds afgeronde nieuwbouwprojecten:

Nieuwbouwproject De Foresto te Heerhugowaard (huur)

Nieuwbouwproject De Landmeter te Alkmaar (huur)

Nieuwbouwproject Melco te Heiloo (huur)


Woningwaarde

Voordat u zich verdiept in het kopen van een nieuwe woning, is het handig om de waarde van uw huidige woning te weten.
Wij voorzien u graag van een vrijblijvende waardebepaling. U kunt dan direct een stuk beter bepalen wat de mogelijkheden zijn. Loop eens binnen bij Van der Borden Vastgoedprofessionals afdeling Makelaardij voor een vrijblijvend gesprek of maak eerst een afspraak via ons contactformulier.


Voor meer informatie over nieuwbouw huurwoningen kunt u contact opnemen met ons kantoor via nummer 072 - 518 18 00.
Voor meer informatie over nieuwbouw koopwoningen kunt u contact opnemen met ons kantoor via nummer 072 - 514 10 00.