Van der Borden is nieuwbouwmakelaar bij uitstek. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in verkoop en aankoop en de verhuur van bestaande woningen en appartementen maar daarnaast ook in verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten. Bij veel nieuwbouwprojecten in onze regio zijn wij de ervaren verkopend- of verhurend makelaar. U vindt hier een overzicht van de nieuwbouwprojecten in de regio waar wij op dit moment als verkopend of verhurend makelaar optreden.

 

Gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar

Heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwbouwwoning of andere zaken die ermee verband houden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Als gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar helpen wij u snel op weg.


Onderstaand een overzicht van de actuele nieuwbouwprojecten:


22 nieuwbouw woningen te huur in plan “Wonen in Langedijk”!

Even boven Alkmaar, tussen het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht en het Rijk der Duizend Eilanden, ligt de waterrijke nieuwe wijk “Wonen in Langedijk” waar 22 nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld.

Alle belangrijke voorzieningen liggen op loop- of fietsafstand. Scholen, een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum zijn vlakbij, in de buurt Mayersloot. Ook het grote winkelcentrum BroekerVeiling, met meer dan 40 winkels en gratis parkeren, vindt u om de hoek.

 

Huurprijzen vanaf € 1.100,- excl. per maand en verwachte oplevering 1e kwartaal 2021 (aan de opleveringsdatum kunnen geen rechten worden ontleend).

Klik hier voor meer informatie:Reeds afgeronde nieuwbouwprojecten:

Nieuwbouwproject De Foresto te Heerhugowaard (huur)

Nieuwbouwproject De Landmeter te Alkmaar (huur)

Nieuwbouwproject Melco te Heiloo (huur)

Nieuwbouwproject Aan den Brink te Heiloo (huur)

Nieuwbouwproject Hof van Sonoy te Alknaar (huur)

Nieuwbouwproject De Balans Staete te Sint Pancras (koop)


Woningwaarde

Voordat u zich verdiept in het kopen van een nieuwe woning, is het handig om de waarde van uw huidige woning te weten.
Wij voorzien u graag van een vrijblijvende waardebepaling. U kunt dan direct een stuk beter bepalen wat de mogelijkheden zijn. Loop eens binnen bij Van der Borden Vastgoedprofessionals afdeling Makelaardij voor een vrijblijvend gesprek of maak eerst een afspraak via ons contactformulier.


Voor meer informatie over nieuwbouw huurwoningen kunt u contact opnemen met ons kantoor via nummer 072 - 518 18 00.
Voor meer informatie over nieuwbouw koopwoningen kunt u contact opnemen met ons kantoor via nummer 072 - 514 10 00.