U wilt wonen in Heiloo? Goede keuze, Heiloo is door haar ligging een geliefde woonplaats. Dichtbij zee, omringd door bos en duin, maar ook op een steenworp afstand van Alkmaar en de A9 richting Haarlem en Amsterdam. Omdat Heiloo zo geliefd is, is het niet gemakkelijk om er een geschikt huis te vinden. Een huis dat bovendien voldoet aan al uw woonwensen. Niet alleen het vinden van een huis is soms lastig, als u het huis van uw dromen eenmaal heeft gevonden komt er ook veel geregel bij kijken. Bieden, onderhandelen, controles uitvoeren, uw hypotheek regelen, de verhuizing plannen, het is allemaal niet niks. Een goed aankoopmakelaar ondersteunt u in dit proces. Van het vinden van een passende woning in Heiloo tot het tekenen van de koopakte. Van der Borden Makelaardij is gevestigd in Heiloo en ondersteunt u in elk facet van het aankoopproces.

 

Hoe vind ik een huis in Heiloo?

Uw besluit staat vast, u gaat op zoek naar een mooi huis in Heiloo. Natuurlijk struint u het internet af en bekijkt u alle beschikbare woningen in regio Heiloo. Maar er is vaak meer op de markt dan u denkt. Soms zijn huizen nog niet daadwerkelijk in de verkoop, maar is de intentie om te verkopen er al wel.

 

Bepaal uw budget en uw wensen

Voordat u in Heiloo op huizenjacht gaat, is het belangrijk dat u uw budget kent. Heeft u al een verkennend gesprek gehad met uw hypotheekadviseur of uw bank? Ook online vindt u veel rekentools die u helpen bij het maken van een inschatting. Vervolgens brengt u uw wensen in kaart. Wat zijn de eisen? Gaat u voor een nieuwbouwhuis of voor een ouder huis? Hoeveel slaapkamers heeft u nodig? Het is belangrijk dat u onderscheid maakt tussen noodzaak en uw wensen. Wat voor de een noodzakelijk is, is voor de ander onbelangrijk.

 

Bekijk de beschikbare woningen in Heiloo

Heeft u een of meerdere woningen op het oog? Of heeft uw makelaar een woning gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan wordt het tijd om een bezichtiging in te plannen. Wij raden u aan om niet alleen op pad te gaan. Twee paar ogen zien altijd meer dan één. Het is verstandig om een aankoopmakelaar mee te nemen met verstand van zaken.

 

Wonen in Heiloo

Bent u er zeker van dat Heiloo de woonplaats van uw keuze is? Dan is het verstandig om een vrijblijvende aankoopopdracht uit te zetten bij Van der Borden, dé makelaar van Heiloo en omstreken. Onze makelaars kennen de regio en zoeken ook buiten de voor u begaanbare paden. Kunt u onze hulp gebruiken bij de zoektocht naar een nieuwe woning in Heiloo? Laat het ons weten via ons contactformulier of bel naar ons kantoor in Heiloo: 072 – 53 51000.