Bezit u een huis in Heiloo? Dan heeft u misschien al wel gemerkt dat woningen in uw regio heel erg in trek zijn. Misschien speelt u daarom weleens met de gedachte om uw huis te verkopen.
Geen gek idee, want de tijd is nu gunstig. Als huizenbezitter in Heiloo kunt u een goede prijs bedingen. Bent u benieuwd wat uw huis op kan brengen? Dan is het geen gek idee om eens een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen. Van der Borden Makelaardij is specialist in uw regio en heeft ook een vestiging in Heiloo. U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek.

De huizenmarkt

Dat de huizenmarkt volop in ontwikkeling is, is u waarschijnlijk wel bekend. Er is een krapte op de woningmarkt en dat zorgt ervoor dat er hoge prijzen worden betaald voor de beschikbare huizen. Veel woningeigenaren profiteren van deze gunstige tijd. Misschien loopt u al langer met het idee om bijvoorbeeld kleiner te gaan wonen of te verhuizen naar een andere regio. Misschien is het daarom goed om nu eens te kijken wat uw huis kan opbrengen.

 

Een goede tijd om uw huis in Heiloo te verkopen

Heiloo is een gewilde gemeente. Dicht bij de kust, dicht bij de stad Alkmaar, goede voorzieningen en een levendige dorpskern: het is geen wonder dat veel mensen in Heiloo willen wonen.
Op dit moment worden er op de woningmarkt goede zaken gedaan in de gemeente Heiloo.
Huizen worden tegen hoge prijzen verkocht.

 

Vind een goede makelaar in Heiloo

Van der Borden Makelaardij is specialist in o.a. de regio’s Heiloo, Limmen, Akersloot, Alkmaar, Schoorl, Bergen nh, Egmond, Castricum, Heerhugowaard, Sint Pancras en Broek op Langedijk.
Wij hebben een lange staat van dienst en onze vastgoedprofessionals hebben relevante en up to date kennis van de markt.
Wij begeleiden veel mensen met de verkoop van hun huis en doen dat op vele verschillende manieren. Soms willen onze klanten dat al het werk uit handen wordt genomen en soms besteden zij de verkoop deels uit en nemen zij zelf ook zaken voor hun rekening.
Bij Van der Borden is dat geen probleem. U vindt bij ons altijd een aanpak op maat.

 

Snelle waardebepaling van uw huis in Heiloo

Bent u benieuwd wat uw huis op kan brengen en heeft u graag snel inzicht in de mogelijkheden?
Laat ons dan een vrijblijvende waardebepaling opmaken. Hier hoeft u niet lang op te wachten.
De makelaar komt graag op korte termijn bij u langs om uw huis te bekijken en de mogelijkheden met u te bespreken. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Hierin staat wat wij denken wat de verkoopopbrengst van uw huis is en welke vraagprijs u voor uw huis kunt vragen.
Aan de hand van deze offerte kunt u besluiten of u uw huis in de verkoop zet.

 

Kom langs of bel voor een afspraak

Bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw huis en de mogelijkheden om uw huis via Van der Borden te verkopen? Loop dan eens binnen bij Van der Borden Heiloo aan de Kennemerstraatweg 386 te Heiloo, bel 072 535 10 00 of stuur ons een mailtje: heiloo@vanderborden.nl.
Wij helpen u graag!