Aan de Korenbloem te Zwaag verhuurt Van der Borden
Huur & Beheer 44 tweekamerappartementen, gelegen in de nabijheid van de A7, tussen Amsterdam en Den Oever.

Het appartementen complex is gelegen boven het winkelcentrum "De Korenbloem".
Het winkelcentrum is vergroot en vernieuwd waardoor er een aantrekkelijk woon- en winkelgebied is ontstaan en er is in voldoende mate parkeerruimte aanwezig.

 

Indeling appartement:
Entree via trappenhuis.
Appartement: hal, woonkamer (ca. 26 m²) met deur naar balkon, half open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en douche.

Zwaag:
Zwaag is als dorp vastgegroeid aan de stad Hoorn. Dit zorgt ervoor dat het dorpse karakter wordt aangevuld met stadse geneugten, een ideale combinatie. Door de eeuwen heen hadden de boeren het voor het zeggen in dit dorp. Vanaf de 19e eeuw begon de glastuinbouw hier land te winnen. Inmiddels zijn er ook veel bloemenkwekers actief in Zwaag.

Eens per jaar vindt in Zwaag de grootste carnavalsoptocht van boven de grote rivieren plaats. Meer dan 50.000 bezoekers komen hier jaarlijks naar kijken. 

Hoorn:
Jaarlijks genieten vele duizenden mensen van deze prachtige stad. Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, is overal terug te zien. Dat geeft de stad zijn bijzondere sfeer. Er zijn 3 museums, kan leuk worden gewandeld, de stad heeft een haven en tevens kan er gewinkeld worden. Het heeft een gevarieerd winkelaanbod dat niet alleen in de grote winkelstraten, maar ook in de kleine zijstraatjes gevestigd is.