Van der Borden Huur & Beheer verhuurt regelmatig appartementen in het complex de Kroon, Eik en Linden te Heerhugowaard.

De appartementen complexen zijn op loopafstand van het oude centrum van Heerhugowaard en nabij het winkelcentrum Middenwaard gelegen.
Er zijn 2 winkelcentra in de buurt. Enerzijds Centrumwaard waar diverse winkels tevinden zijn en waar iedere maandag markt is. Anderzijds Middenwaard, een zéér groot overdekt winkelcentrum waar u meer dan honderd winkels aantreft.

Appartementen complex "De Kroon":
Het complex is gelegen in een groene wijk, gedeeltelijk aan het water. Het complex is voorzien van een restaurant/Grand café annex activiteitenruimte. Hier kunt u 's morgens terecht voor een kopje koffie en 's avonds kunt u eventueel een warme maaltijd gebruiken (tegen geringe vergoeding).

Appartementen complex "De Linden":
16 appartementen worden hier verhuurd verdeeld over de 2de en 3de verdieping van het appartementen complex. Dit zijn tweekamerappartementen.

Appartementen complex "De Eik":
33 appartementen worden hier verhuurd verdeeld in twee- en driekamerappartementen.

Heerhugowaard:

Heerhugowaard ligt midden in het Noord-Hollandse landschap. Het landschap wat zijn bestaan vooral dankt aan de droogmakerijen van Leeghwater en zo typisch Hollands is. Met polders en dijken, molens en boerderijen, weilanden en wateren, koeien en kassen.

Maar het weidse polderlandschap is niet het enige natuurschoon wat de regio biedt. In de nabije omgeving liggen stranden, duinen, bossen en het Alkmaardermeer. Wie naast het landelijke ook wat stadse levendigheid zoekt, zit hier eveneens goed. Heerhugowaard is strategisch gelegen tussen Alkmaar, Hoorn en Schagen. Steden die bekend staan om historische, culturele en recreatieve waarden. Met gezellige winkelstraten, mooie historische panden, theaters, restaurants, sportcentra en (jacht)havens.