ALLE APPARTEMENTEN ZIJN INMIDDELS VERHUURD!


Dat kan in het project ‘‘Aan de Brink’’. Dit prachtige complex wordt ontwikkeld in het nieuwbouwplan Zuiderloo. Zodra u het complex uitloopt staat u midden in een groene woonwijk met een dorpskarakter. In Heiloo vind u uitgestrekte bossen en binnen een kwartier fietsen bereikt u het strand of de binnenstad van Alkmaar. Heiloo beschikt over diverse voorzieningen. Even boodschappen doen in het gezellige oude centrum of winkelcentrum ’t Loo, ‘s zondags heerlijk een boswandeling maken in het Heilooërbos of een kop koffie drinken bij één van de vele gezellige restaurants die het dorp rijk is. Met de A9 en het station in de nabijheid is het bijna overbodig om te zeggen dat u dus écht alles binnen handbereik hebt!

Unieke kans

Er verrijst hier een zeer stijlvol appartementencomplex. In dit complex bieden wij namens onze opdrachtgever 8 appartementen te huur aan.

De beschikbare appartementen zijn:

Bouwnummers 30 t/m 37

Aan de beschikbaarheid kan geen rechten worden ontleend. Toewijzing vindt dagelijks plaats.
Indien het appartement van uw voorkeur inmiddels is vergeven kunt u uiteraard uw inschrijfformulier tezamen met de bijlagen insturen. Wij zullen uw aanvraag dan als reserve in behandeling nemen.


Het betreden van de locatie cq. bouwplaats is niet toegestaan.

Wilt u in aanmerking komen voor één van de prachtige appartementen? Schrijf u dan snel in! U kunt het ingevulde inschrijfformulier tezamen met de benodigde bijlagen verzenden naar verhuur@vanderborden.nl.

Let u erop dat u het formulier volledig invult en voorziet van alle gevraagde bijlagen. Onvolledige formulieren kunnen door ons helaas niet in behandeling genomen worden.

Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de huurvoorwaarden.

Wij zullen de inschrijvingen inventariseren en op volgorde van binnenkomst behandelen. Na toewijzing zal er een bezichtiging plaatsvinden.

Voor meer informatie kunt u de brochure met inschrijfformulier (wanneer u in aanmerking voor het huurappartement wenst te komen) downloaden.