ALLE APPARTEMENTEN ZIJN INMIDDELS VERHUURD!

Wooncomfort van nu, sfeer van toen        

Comfortabel wonen in een pand met historie, is dat mogelijk? Zeker weten, en nog in hartje Alkmaar ook!

Het Hof van Sonoy is een hofje in de binnenstad van Alkmaar. Het pand maar ook de locatie heeft een rijke historie. Wij mogen u in dit hofje, dat vroeger een het Sint Maria Magdalena klooster was, 16 luxe afgewerkte appartementen te huur aanbieden.

Er zijn verschillende types gerealiseerd. De woonoppervlaktes variëren van ca. 45 tot 85 m². De appartementen zijn volledig gestoffeerd en alle appartementen worden voorzien van een keuken met inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Met uitzondering van de natte ruimtes zijn alle appartementen voorzien van laminaat, vitrages, overgordijnen en/of rolgordijnen.

De karakteristieke elementen van de ruimte zijn gerespecteerd en dit komt optimaal naar voren in combinatie met een hoogwaardig afwerkingsniveau.
De appartementen behouden hiermee hun charme.

Er is een schitterende plek gecreëerd om te wonen en te genieten van alles wat Alkmaar te bieden heeft. De appartementen zijn centraal gelegen in de Alkmaarse binnenstad met alle winkels en horeca op loopafstand, net als theater De Vest, de gezellige markt op zaterdag en het Centraal Station.

Bijzonderheden:

  • Om te kunnen huren, dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Deze inkomensnorm komt erop neer dat u bruto inkomen per maand (zonder variabele toeslagen) minimaal 3,5 maal de bruto maandhuur dient te zijn (zie huurvoorwaarden);
  • Waarborgsom bedraagt tweemaal de bruto maandhuur. De waarborgsom is inclusief servicekosten en voorschot gas, water en elektra (afhankelijk van woningtype);
  • Servicekosten bedragen € 40,00 per maand;
  • Huisdieren zijn niet toegestaan;
  • Het appartement is beschikbaar in overleg. De oplevering is verwacht in april 2020 (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend);
  • De huurovereenkomst is gebaseerd op basis van een ROZ overeenkomst;
  • Het contract wordt afgesloten voor een periode van minimaal 2 jaar. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van twee maanden;
  • De eenmalige mutatiekosten bedragen € 100,00 die huurder aan verhuurder dient te betalen.

Wanneer u interesse heeft in één van de appartementen, kunt u een ingevuld inschrijfformulier tezamen met de benodigde bijlagen verzenden naar verhuur@vanderborden.nl of deze in leveren bij één van onze vestigingen:
Van der Borden Vastgoedprofessionals & Regio Holland Makelaardij.

Let u erop dat u het formulier volledig invult en voorziet van alle gevraagde bijlagen. Onvolledige formulieren kunnen door ons helaas niet in behandeling genomen worden.

Belangrijk uitgangspunt voor de beoordeling van een kandidaat huurder is het inkomen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de huurvoorwaarden.

Wij zullen de inschrijvingen inventariseren en op volgorde van binnenkomst behandelen. Na toewijzing zal er een bezichtiging plaatsvinden.

Het betreden van de locatie cq. bouwplaats is niet toegestaan.


Aan de beschikbaarheid en de brochure kan geen rechten worden ontleend. Toewijzing vindt dagelijks plaats.
Indien het appartement van uw voorkeur inmiddels is vergeven kunt u uiteraard uw inschrijfformulier tezamen met de bijlagen insturen. Wij zullen uw aanvraag dan als reserve in behandeling nemen. 

 

Voor meer informatie kunt u de brochure en het inschrijfformulier  (wanneer u in aanmerking voor het huurappartement wenst te komen) downloaden.