ALLE APPARTEMENTEN ZIJN INMIDDELS VERHUURD!

Aan de Van Foreeststraat in Heerhugowaard is de bouw gestart van het project De Foresto.
In deze rustige wijk in het oude centrum van Heerhugowaard worden 2 woongebouwen gerealiseerd van respectievelijk 22 en 27 huurappartementen. De 49 nieuwbouwappartementen worden verhuurd in de vrije sector (huurprijzen vanaf 900 euro per maand excl. servicekosten).

 

Twee slaapkamers en balkon of tuin
De toekomstige bewoners krijgen de beschikking over een woonoppervlakte van rond de 90 m2.
Er is één grotere woning van 120 m2. Alle appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken en vloerverwarming, twee slaapkamers, een bergruimte en een balkon of tuin. Op de begane grond is er voor elke woning een afsluitbare berging. Ook hoort bij elk appartement een eigen parkeerplaats.
Energie voor de centrale voorzieningen wordt opgewekt met zonnepanelen. De servicekosten blijven dus laag.

 

Winkels op loopafstand
De Van Foreeststraat ligt in de Heemradenwijk, een rustige, vriendelijke dorpswijk met veel laagbouw en groen. Winkelcentrum Centrumwaard met supermarkt, drogist, bakker, slager en pinautomaat ligt op loopafstand. Zorg is ook dichtbij met Medisch Centrumwaard naast de deur.  Dat biedt een groot aantal voorzieningen op het gebied van gezondheid, zoals huisartsen, apotheek en fysiotherapie.

 

Centrale locatie
Het grote voordeel van de Van Foreeststraat is de centrale locatie. U bent snel waar u zijn wilt, of u nu met auto, fiets of openbaar vervoer reist. NS-station Heerhugowaard bijvoorbeeld ligt op zo’n 7 minuten fietsen. De bushalte voor lijn 160 naar Alkmaar ligt op loopafstand. En met de auto rijdt u binnen mum van tijd op de N242 richting Alkmaar en A9 of op de vernieuwde N507 richting Hoorn.

 

De toewijzing van de huurwoningen start in het eerste kwartaal van 2019.

Oplevering staat gepland voor september/oktober 2019.

Download hier de brochure en prijslijst.
Indien u een exemplaar via de post wenst te ontvangen, vernemen wij dit graag.

Heeft u interesse in een appartement?

Meld u dan via de volgende link aan als belangstellende voor een woning.


Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van dit project.