ALLE KAVELS ZIJN REEDS VERKOCHT!

 

De kavels liggen straks midden in het groen van de woonwijk Varne Buiten. Niet alleen het nieuwbouwplan zelf is rijk aan natuur, ook de omgeving. Het plan grenst aan de Noorderneg, een natuurgebied met volop recreatiemogelijkheden, aan de noordwestrand van Heiloo.

 

De Noorderneg bestaat uit een langgerekt park met een grote waterpartij, het restant van een oude veenstroom. Vanaf uw kavel kunt u deze reeds zien liggen. Daaromheen strekt het bos zich uit, met af en toe een doorkijkje naar het (duin)landschap van de Noordzeekust. Hier is het eindeloos ronddwalen over de grasvelden, dwars door bosjes en langs oevers en hier en daar een vennetje. De natuur is er dus rijk aanwezig, met een uitbundige bloei in de zomer.

 

En u bent zó aan de kust van Egmond aan Zee en Bergen. U woont hier dus op een bijzonder mooi plekje van Heiloo, met winkelcentrum Het Hoekstuk op 300 meter en het dorpscentrum dicht bij de hand. Uw toekomstige woning is straks, dankzij de ontsluiting met de provinciale verbindingswegen N203 en N244 en de rijksweg A9, prima bereikbaar met zowel openbaar vervoer als per auto. Volgens de plannen komt er in 2018 zelfs een directe afslag van de A9 naar Heiloo.

Heiloo heeft een eigen treinstation. De trein brengt u vanaf hier binnen een half uur naar Amsterdam Centraal Station. Ook Alkmaar (ca. 6 km), Haarlem (ca. 30 km) en de luchthaven Schiphol (ca. 40 km) zijn zowel met de trein als met de auto gemakkelijk te bereiken.

 

De Varne Buiten kavels liggen aan de westzijde van het plan verspreid tussen de verschillende nieuw te bouwen huizen. Varne Buiten belooft een en al afwisseling van woningtypen.

 

Kavelnummers:

* 801 - grootte ca. 615 m² - VERKOCHT
  Voor deze kavel is een woning ontwerp beschikbaar, deze kunt u opvragen bij ons kantoor.
* 802 - grootte ca. 621 m² - VERKOCHT
* 803 - grootte ca. 478 m² - VERKOCHT
* 804 - grootte ca. 487 m² - VERKOCHT
* 812 – grootte ca. 603 m² - VERKOCHT
* 813 – grootte ca. 603 m² - VERKOCHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van der Borden Makelaardij Heiloo op nummer 072-5351000 of via de mail heiloo@vanderborden.nl

 

http://kleinvarnebroek-nieuwbouw.nl/