Van der Borden Huur & Beheer heeft een woon-zorgportefeuille van in totaal 265 eenheden per 1 november 2019
in beheer genomen.

De woningen zijn gelegen in Aartswoud, Avenhorn, De Goorn, Spanbroek, Spierdijk en Wijdewormer. De portefeuille omvat 251 sociale (zorg)woningen, 13 maatschappelijke ruimten en 1 perceel grond. 

Dienstverlening
Van der Borden Huur & Beheer heeft zich gespecialiseerd in het beheren van vastgoed. Deze zelfstandig opererende afdeling voert het huurbeheer voor particulieren, gemeenten, stichtingen, corporaties als ook voor institutionele beleggers. De werkzaamheden zijn ruim omvattend. Huurkandidaten worden gezocht, huurcontracten worden opgemaakt en nadien neemt Van der Borden Huur & Beheer, conform het bepaalde in de beheerovereenkomst,
de werkzaamheden van de opdrachtgever uit handen. Het gehele traject van de huurbetalingen tot en met het onderhoud wordt uit handen genomen.

Van der Borden Huur & Beheer biedt zijn zakelijke en particuliere relaties kwalitatief hoge diensten met een prima service, dit met een team van 30 professionele medewerkers.
Zij ondersteunen hun relaties graag bij het verzorgen van de huurontvangsten en het operationeel en technisch beheer van woningen en commercieel vastgoed.

Van der Borden Huur & Beheer is aangesloten bij de branche-organisatie “VGM-Nederland”. Het lidmaatschap stelt strenge eisen aan de gedragscode van aangesloten leden. Ook vindt kennisoverdracht plaats in de aangeboden cursussen en vergaderingen. Tevens is het kantoor in het bezit van de IASE-3402 certificering. Hiermee worden de diverse processen omschreven, welke jaarlijks door een auditor worden gecontroleerd. Met bovenstaande kwaliteitskenmerk staan zij in voor vakkundig en optimaal beheer.

Lees hier meer over de dienstverlening van Van der Borden Vastgoedprofessionals

Overzicht waar Van der Borden Vastgoedprofessionals woningen beheren.