Van der Borden Vastgoedmanagement beheert voor Amvest huurwoningen in het werkgebied Noord-Holland. Woningen worden verhuurd vanaf Den Helder tot voorbij Amsterdam.  Van der Borden coördineert de werkzaamheden van huuropzegging tot het opnieuw verhuren en verzorgt nadien het gehele commercieel en technisch beheer van de woningen.

Woensdag 10 februari jl. werd door Amvest Investment Management de resultaten van het jaarlijks terugkerende klanttevredenheidsonderzoek onder huurders gepresenteerd aan haar vastgoedmanagers.

Huurders van Amvest, alsmede ook Amvest hebben de dienstverlening van Van der Borden Vastgoedmanagement als beste van heel Nederland gewaardeerd.

Hierdoor is Van der Borden Vastgoedmanagment door Amvest Investment Management als beste Vastgoedmanager verkozen. Dit gebaseerd op de kwaliteit van werken getoetst bij de huurders en op de diverse aspecten binnnen het gehele huur- en beheerproces.

Van der Borden Vastgoedmanagement is zeer blij met deze blijk van waardering, van zowel opdrachtgever Amvest, als ook haar huurders en ziet het als een bevestiging van de kwaliteit die zij als bedrijf voor ogen heeft.

Download hier het artikel.