Bent u in het bezit van woonruimte in Alkmaar en overweegt u om dit te gaan verhuren? Of is de ruimte nog niet bewoonbaar, maar gaat u daar met een verbouwing wel voor zorgen? Of misschien heeft u een bedrijfsruimte te huur en zoekt u een goede verhuurmakelaar? Laat de verhuurmakelaars van Van der Borden u dan begeleiden tijdens dit proces. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent het verhuren van vastgoed en zorgen voor betrouwbare en passende huurders.

 

Hoe werken de verhuurmakelaars van Van der Borden?

Allereerst gaan wij vrijblijvend met u in gesprek. Wij bespreken het object dat u te huur wilt aanbieden, de mogelijkheden en uw eisenpakket. Wij informeren u over de regels, de kansen en mogelijkheden. Wij bekijken samen met u welke huursom de te verhuren ruimte moet opbrengen en welke voorwaarden er aan u als verhuurder gesteld worden. Ook bekijken wij het te verhuren object. Is er sprake van een bestaande inventaris, zijn alle voorzieningen voldoende en zijn er eventueel nog aanpassingen nodig? Als uw object klaar is voor de verhuur, dan zetten wij het in de markt.

 

Dienen de eerste gegadigden zich aan? Dan onderwerpt uw verhuurmakelaar hen aan een uitgebreide screening. Alleen de personen die aan de eisen voldoen worden aan u voorgesteld. Een woning of bedrijfspand wordt dus nooit aan iemand toegewezen zonder uw uitdrukkelijke goedkeuring.

 

Tenslotte zorgen wij voor duidelijke schriftelijke overeenkomsten tussen u en uw huurder. Wilt u meer weten over het proces? Wij vertellen u er hier meer over. 

 

Zoekt u een verhuurmakelaar in Alkmaar?

Van der Borden is Alkmaarkenner bij uitstek. Niet alleen kennen wij de stad en haar omgeving, wij kennen ook de mogelijkheden voor u als verhuurder en de markt van aanhuur en verhuur. Wij staan open voor een vrijblijvende kennismaking, zodat u kunt bepalen of u uw object bij ons wilt onderbrengen. Neem contact met op met onze verhuurmakelaar voor meer informatie of het maken van een afspraak.