Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Verkocht onder voorbehoud
Zwaag Korenbloem 100
€ 200.000 k.k.

59 m2

Wonen

2

Kamers

Download brochure
Verkocht onder voorbehoud
Zwaag Korenbloem 100
€ 200.000 k.k.

59 m2

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

EEN HELE LEUKE STARTERSWONING!

Wij hebben weer een prachtig appartement op de 3e verdieping aan de Korenbloem gelegen in Zwaag te koop staan! Het appartement ligt bij ‘Winkelcentrum Korenbloem’, dus een vers stokbrood bij de bakker of een paar hamburgers bij de slager zijn zo gehaald. Dit complex heeft een lift en uw verhuisdozen staan dan ook zo in uw nieuwe woning!

Het dorp Zwaag ligt tegen de stad Hoorn. Hoorn beschikt over grote winkelstraten, alsmede veel zijstraatjes met kleine boetiekjes, restaurants en cafés. Het treinstation van Hoorn is op 10 minuten fietsafstand gelegen en de snelweg A7 loopt er langs. Een prima locatie en ideaal als u werkt in Den Helder of meer naar het zuiden richting Amsterdam moet zijn.

Indeling appartement:
Entree / Hal (ca. 6.5 m²) met meterkast en toegang tot de woonkamer, badkamer en slaapkamer. Vanuit de hal komt u in de lichte en ruime woonkamer (ca. 27 m²) met een nette laminaatvloer en via de dubbele deur die helemaal open kan bereikt u het zonnige balkon (ca. 4 m²) op het zuiden. De half-open keuken (ca. 6 m²) bevindt zich aan de andere kant van de woonkamer en is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes. De slaapkamer (13.5 m²) is zowel via de keuken als de hal te bereiken en ligt aan de voorzijde van het appartement. De badkamer (ca. 3.5 m²) is voorzien van een douche, wasmachine- en drogeraansluiting, wastafel met spiegel en toilet.

Bij het appartement hoort een separate (fietsen)berging met licht en elektra, gelegen op de begane grond aan de buitenzijde, die via een hek te bereiken is.

Bijzonderheden:
– Energielabel C;
– Servicekosten: de maandelijkse bijdrage voor het appartement bedraagt € 179,93 en voor de berging € 12,85 (opgave 2022);
– Vereniging van Eigenaren is in de opstartfase;
– Het geheel bestaat uit meerdere kavel nummers waarvan er 3 zijn belast met erfpacht;
– de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden via projectnotaris Vos Reijntjes De Pagter Notarissen te Alkmaar;
– Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 200.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
59 m2
Inhoud
186 m3
Buitenruimte
4 m2

Bouw

Type object
Appartement
Soort
Galerijflat
Woonlaag
4

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Ligging

Ligging
In woonwijk

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
C

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Plattegronden

Documenten

Download