Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Zwaag Korenbloem 66
€ 195.000 k.k.

60 m2

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Starters opgelet! Wij mogen dit fijne tweekamerappartement op de 2e verdieping aan de Korenbloem gelegen in Zwaag aanbieden! Zwaag is als dorp vastgegroeid aan de stad Hoorn. Hoorn kent een gevarieerd winkelaanbod in de grote winkelstraten, alsmede in de kleine zijstraatjes. Het treinstation van Hoorn is op 10 minuten fietsafstand gelegen en de snelweg A7 loopt er langs. Een prima locatie dus, Ideaal als u werkt in Den Helder of meer naar het zuiden richting Amsterdam.

Verder is dit appartementencomplex gelegen bij ‘Winkelcentrum Korenbloem’ met onder andere een Keurslager, bakker en supermarkt. Ook heeft dit complex een lift en hoeven uw verhuisdozen niet via de trap getild te worden. Perfect dus!

Indeling appartement:
Entree / Hal (ca. 6.5 m²), toilet, meterkast, half open keuken (ca. 6 m²) voorzien van diverse onder- en bovenkastjes en een lichte woonkamer (ca. 26.5 m²). Vanuit de ruime woonkamer met laminaatvloer heeft u toegang tot het balkon (ca. 4.5 m²) en vanuit de hal heeft u toegang tot de badkamer (ca. 3.5 m²) en slaapkamer (ca. 13.5 m²). Tevens is de slaapkamer te betreden via de keuken. De badkamer is voorzien van douche, wasmachine- en drogeraansluiting, wastafel met spiegel en toilet.

Bij het appartement hoort een separate (fietsen)berging met licht en elektra gelegen op de begane grond aan de buitenzijde.

Bijzonderheden:
– Servicekosten: de maandelijkse bijdrage voor het appartement bedraagt € 185,07 en voor de berging € 7,07 (opgave 2022);
– Vereniging van Eigenaren is in de opstartfase;
– Het geheel bestaat uit meerdere kavel nummers waarvan er 3 zijn belast met erfpacht;
– de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden via projectnotaris Vos Reijntjes De Pagter Notarissen te Alkmaar;
– Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Kenmerken

Koopprijs
€ 195.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
186 m3
Buitenruimte
4 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
1983
Soort
Galerijflat
Woonlaag
2
Dak type
Plat dak

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Ligging

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
C

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Plattegronden

Documenten

Kaart van het Kadaster Download
Download