Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Zwaag Korenbloem 77
€ 185.000 k.k.

60 m2

Wonen

2

Kamers

Download brochure
Zwaag Korenbloem 77
€ 185.000 k.k.

60 m2

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Starters opgelet! Wij mogen dit tweekamerappartement op de 3e verdieping aan de Korenbloem gelegen in Zwaag aanbieden!

Zwaag is als dorp vastgegroeid aan de stad Hoorn. Hoorn kent een gevarieerd winkelaanbod in de grote winkelstraten, alsmede in de kleine zijstraatjes. Het treinstation van Hoorn is op 10 minuten fietsafstand gelegen en de snelweg A7 loopt er langs. Een prima locatie dus, Ideaal als u werkt in Den Helder of meer naar het zuiden richting Amsterdam.

Verder is dit appartementencomplex gelegen bij ‘Winkelcentrum Korenbloem’ met onder andere een Keurslager, bakker en supermarkt om de hoek. Ook heeft dit complex een intercominstallatie en een lift en hoeven uw verhuisdozen niet via de trap getild te worden. Perfect dus!

Indeling appartement 3e verdieping:
Overkapte entree met meterkast, hal (ca. 6,5 m²) met toegang tot een ruime slaapkamer (ca. 13,5 m²), ruime bergkast, toegang tot de badkamer met douche-hoek, wastafel, wasmachine aansluiting en toilet en toegang tot de woonkamer (ca. 27 m² met deur naar het balkon (ca. 4 m²). De woonkamer heeft zeer veel lichtinval, mede door het raam in de zijgevel. Zowel via de slaapkamer als via de woonkamer is de eenvoudige dichte keuken (ca. 6 m²) met spoelbak, boven- en onderkastjes bereikbaar.

Bij het appartement hoort een separate (fietsen)berging (ca. 5m²) met elektra gelegen op de begane grond aan de buitenzijde.

Bijzonderheden:
– Servicekosten: de maandelijkse bijdrage voor het appartement bedraagt € 185,07 incl. waterverbruik en voor de berging € 12,85 (opgave 2022);
– CV-ketel komt uit 2003 en dient te worden vervangen;
– De badkamer en keuken dienen gerenoveerd te worden;
– Vereniging van Eigenaren is in de opstartfase;
– De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden via projectnotaris De Pagter Oostermeyer Notarissen te Alkmaar;
– Koper is er tijdig van in kennis gesteld dat de in de vorige zin vermelde notariskeuze voor verkoper een wezenlijk onderdeel van deze overeenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden.
– Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.
– Het appartementencomplex waarvan dit appartement onderdeel uitmaakt is gebouwd op grond belast met erfpacht. Het betreft erfpacht met het voortdurend recht, deze vorm van erfpacht is verbonden aan een tijdvak. De canon (canon is de vergoeding die u betaalt als eigenaar van een woning dat op erfpachtgrond is gebouwd) is afgekocht voor een tijdvak van 50 jaar. Het tijdvak loopt af op 31 december 2032. Vanaf 1 januari 2033 zullen er andere regels gelden aangezien de grond opnieuw wordt gewaardeerd. De canon wordt dan herzien, welke regels dan gelden is op dit moment derhalve onbekend.

Kenmerken

Koopprijs
€ 185.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
192 m3
Buitenruimte
4 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
1983
Soort
Galerijflat
Woonlaag
3
Dak type
Plat dak

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Ligging

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
C

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Plattegronden