Altijd al gedroomd van een SPLITLEVEL TUSSENWONING met de mogelijkheid om er uw eigen droomhuis van te maken? Dan hebben wij goed nieuws. Wij mogen u aanbieden, deze leuke woning, gelegen in de gezellige en zeer gewilde woonwijk "Bergerhof". De woning ligt op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het NS-station. De verschillende woonniveaus geven de woning een speels karakter. Via de achtertuin heeft u een mooi vrij uitzicht. Dit geeft een heerlijk vrij gevoel. Naast het vrije uitzicht kunt u van de zon genieten tot zonsondergang. Begint het al te kriebelen om met deze woning met tal van mogelijkheden aan de slag te gaan? Maak dan snel een afspraak en laat u verrassen door deze eigentijdse woning, gelegen op een fantastische locatie!

Indeling:
Bij binnenkomst treft u een entree, hal met toilet en dichte eenvoudige keuken. Vanuit de hal kunt u via een trap naar het soutterain welke voor vele doeleinden geschikt is, zoals het creëren van een woonkeuken of werkkamer of gewoon als berg-/wasruimte. De woonkamer is voorzien van een balkenplafond en schuifpui naar de tuin. Op de verdieping bevindt zich een eenvoudige badkamer met douche en wastafel, voorslaapkamer, ouderslaapkamer en een vaste trap naar zolder. Deze verdieping biedt extra werk-/bergruimte en een 3e slaapkamer inclusief dakkapel.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zonnige westen en is op dit moment geheel bestraat. Maar houdt u van tuinieren en heeft u groene vingers? Dan kunt u hier een heerlijk plekje creëren. Achter de achtertuin ligt nog een extra stukje grond dat ook in de verkoop is meebegrepen, dit hoort bij uw tuin en kan bij de tuin betrokken worden.

Bijzonderheden:
- Achter de woning ligt een heel ruim groen grasveld waardoor de woning veel privacy geniet;
- De woning is voorzien van dubbele beglazing (behalve de voordeur) en kunstofkozijnen.
- Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee wordt gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Woning details

Object details
Bouwvorm
bestaande bouw

Adres
Straatnaam
Korenbloemstraat

Huisnummer
11

Postcode
1817 CH

Woonplaats
ALKMAAR

Land
NL

Aanvaarding
in overleg

Object aanmelding
In verkoop genomen

Wonen- / gebouw-details
Huidige bestemming
Woonruimte

Ligging
aan park, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging

Perceeloppervlakte
62 m2

Bouwjaar
Jaar
1942

In aanbouw
nee

Onderhoud
Koop details
Koopprijs
€ 319.000

Koopconditie
kosten koper

Koopprijs voorvoegsel
vraagprijs

Woonobject type
Huidig gebruik
Woonruimte

Recreatiewoning
nee

Inhoud
297 m3

Gebruiksoppervlakte
66 m2

Aantal kamers
5

Aantal slaapkamers
4

Aantal verdiepingen
4

Schuur / berging
Soort
inpandig

Voorzieningen
voorzien van elektra

Totaal aantal
1

Diversen
Isolatie
dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Dak type
zadeldak

Installatie
Voorzieningen wonen
Woonlagen
Kelder, Begane grond of flat, Verdieping, Verdieping

Garage
geen garage

Tuin
Tuintypen
achtertuin, voortuin

Hoofdtuin
Type hoofdtuin
achtertuin

Positie
west

Achterom
ja

Lengte
600 cm

Breedte
500 cm

Oppervlakte
30 m2

Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning

Type woning
tussenwoning

Kenmerk woning
normaal

Appartement