Atelierwoningen verdeeld over twee bouwlagen!

Op de begane grond bevinden zich twee Atelierwoningen met souterrain. Deze zijn zeer geschikt voor ondernemende mensen en groot genoeg voor een gezin. Met een terras van 22 m² gelegen op het zuiden.

Appartement 2 is 156 m².
Gelegen op de begane grond met souterrain.
Het plafond van het souterrain is gestuukt.
Atelierruimte aan de straatkant, zeer geschikt als kantoor/werkruimte.
Inrichting volledig naar eigen inzicht.
Verplichting tot het kopen van een buitenberging of parkeerbox.

Het appartement wordt met een vaste indeling voor badkamer, toilet en inpandige berging opgeleverd. U kunt het appartement verder volledig naar eigen inzicht (laten) afbouwen. De plattegronden zijn slechts voorbeeld indelingsvarianten.

Aan de van oudsher gezellige winkelstraat in het centrum van Alkmaar komt het Lundiahof. Op de voormalige plek van de Lundia-winkel komen 2 atelierwoningen en 6 appartementen. Deze locatie is dé aanlooproute tussen Schelphoek en het centrum, op loopafstand van de gezellige winkelstraten en restaurants. Het gelegen in centrum en goed bereikbaar met de auto. Er is een mogelijkheid tot het kopen van een eigen parkeergelegenheid op afgesloten terrein.

Wonen en werken vanuit de Lundiahof. Op de begane grond en het souterrain bevinden zich twee Atelierwoningen. Het bestemmingsplan biedt tal van mogelijkheden voor ondernemende mensen en de woningen zijn ruim genoeg voor een gezin.
De gezamenlijke voordeur geeft toegang tot het trappenhuis met lift. Vanuit deze gang is er door twee ramen zicht op de Atelierruimtes. Op loopafstand zijn er onder andere op de Turfmarkt gezellige restaurants en aan de Oudegracht een supermarkt.
De achterzijde van de appartementen grenzen aan een besloten binnenplaats die is voorzien van diverse bergingen, parkeerplaatsen, garages met verdieping, een algemene buitenkraan en verlichting. Het besloten gedeelte geeft een extra gevoel van veiligheid.

Alkmaar mag zich de tweede winkelstad van Nederland noemen en dat is niet voor niets. De monumentale binnenstad heeft namelijk een ruime verscheidenheid aan winkels die van shoppen een waar genot maken. Zo vind je er niet alleen de grote winkelketens, maar ook vele andere winkels en speciaalzaken. Modieuze kledingzaken, exclusieve winkels, kleine antiekzaakjes voor elk wat wils. En dit alles verscholen achter eeuwenoude gevels. Alkmaar is shoppen in een sprookjesachtige sfeer!
Daarnaast biedt de omgeving genoeg mogelijkheden om heerlijk de natuur in te gaan. Zo heb je mooie wandel- en fietsgebieden als Landgoed Nijenburg, het Noordhollands Duinreservaat, Recreatiegebied Geestmerambacht en Park van Luna. De laatste 2 zijn gelegen rondom een meer en bieden uitstekende mogelijkheden voor ontspanning op en aan het water. Het strand van Bergen ligt op ongeveer 35 minuten fietsen en de tocht alleen al is zeer de moeite waard.
De vele grachten bieden ook de mogelijkheid om lekker te varen. Via het Noord Hollands Kanaal kunt u bovendien naar nabijgelegen natuurgebieden varen, wat een pracht!

U bent bij het kopen van een appartement verplicht tot het kopen van een buitenberging. Dit kan zijn in de vorm van een garage met verdieping of kleine berging.

Woning details

Object details
Bouwvorm
nieuwbouw

Adres
Straatnaam
Laat

Huisnummer
9

Huisnummer toevoeging
A

Postcode
1811 EA

Woonplaats
ALKMAAR

Land
NL

Aanvaarding
in overleg

Object aanmelding
In verkoop genomen

Wonen- / gebouw-details
Huidige bestemming
Woonruimte

Ligging
in centrum

Bouwjaar
Jaar
2018

In aanbouw
ja

Onderhoud
Koop details
Koopprijs
€ 377.500

Koopconditie
vrij op naam

Koopprijs voorvoegsel
koopsom

Woonobject type
Huidig gebruik
Woonruimte

Recreatiewoning
nee

Inhoud
529 m3

Gebruiksoppervlakte
156 m2

Aantal kamers
5

Aantal slaapkamers
4

Aantal verdiepingen
2

Schuur / berging
Totaal aantal
0

Diversen
Isolatie
volledig geïsoleerd

Installatie
Soorten verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming geheel

Soorten warm water
c.v.-ketel

Voorzieningen wonen
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Woonlagen
Kelder, Begane grond of flat

Garage
garage mogelijk

Tuin
Tuintypen
zonneterras

Tuin oppervlakte
22 m2

Hoofdtuin
Woonhuis
Appartement
Soort appartement
maisonnette

Kenmerk appartement
appartement

Kwaliteit appartement
normaal

Open portiek
nee

Woonlaag
1

Aantal woonlagen
5

VVE checklist aanwezig
nee