Hoe vind ik de beste makelaar in regio Alkmaar? Het is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Een goede makelaar heeft kennis van de regio en van de markt, maar is ook betrouwbaar, persoonlijk en flexibel. Van der Borden Makelaardij is een gevestigde naam in Alkmaar en omgeving.
Wij bieden een compleet dienstenpakket, dat wordt afgestemd op uw wensen.

Uw huis verkopen in Alkmaar?

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Zoek dan een makelaar die met u meedenkt en samen met u niet alleen voor de beste prijs gaat, maar ook voor een snelle, deskundige afhandeling van de verkoop. Alkmaar is een gewilde, bloeiende stad en de verkoop van uw huis biedt alleen al daarom volop kansen.
Wilt u een offerte ontvangen van dé makelaar van Alkmaar en omgeving? Nodig dan een van de professionals van Van der Borden uit in uw woning.
Tijdens het vrijblijvende gesprek krijgt u zicht op de mogelijkheden en na het bezoek ontvangt u een gedetailleerde offerte.
Meer lezen over het verkoopproces? Kijk dan hier.

Een huis kopen in Alkmaar?

Bent u op zoek naar een mooie woning in Alkmaar of omgeving? De huizenmarkt is krap en het is soms lastig om ertussen te komen.
Het kan behoorlijk frustrerend zijn als u een huis wilt bezichtigen en het blijkt al verkocht te zijn. Een goede makelaar heeft meer zicht op de markt dan de particulier.
Van der Borden Makelaardij weet niet alleen welke woningen te koop zijn, maar ook welke binnenkort op de markt komen. Wij kunnen u dus meer laten zien dan u op Funda kunt vinden. U kunt ons inschakelen als aankopend makelaar. Wij gaan voor u op zoek en nemen uw wensen als uitgangspunt.
Meer lezen over het aankoopproces? Kijk dan hier.

Loop eens binnen bij Van der Borden Vastgoedprofessionals

Ons kantoor staat aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Daarnaast hebben wij vestigingen in de plaatsen Heiloo, Castricum en Schoorl. Hier kunt u ook terecht voor het huren van een huis, het verhuren van uw huis, het uit handen geven van het beheer van het huis dat u verhuurd, het aanhuren/verhuren of aankopen/verkopen van uw bedrijfspand en voor het beheer van VVE’s.

Er is voldoende parkeergelegenheid en u bent altijd welkom voor een kop koffie en een oriënterend gesprek. Het beste kunt u hiervoor een afspraak maken, zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen. Van der Borden staat voor persoonlijke en snelle service, concurrerende prijzen en vergaande kennis van de regio.
Meer weten? Bel 072 514 10 00 of maak gebruik van het contactformulier.