Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen

Van der Borden Vastgoedprofessionals wordt graag uw verkoopmakelaar!

Wilt u uw huis verkopen? Van der Borden Vastgoedprofessionals helpt u graag! Dit doen wij op de persoonlijke wijze waarom wij bekend staan. In deze spannende tijd gaan wij naast u staan en nemen u bij de hand zodat de verkoop van uw woning zorgeloos is. Wij adviseren en ontzorgen u. Met Van der Borden als verkoopmakelaar, genereert u een hogere opbrengst en in deze complexe markt is een verkoopmakelaar dan ook van groot belang.

Wij doorlopen daarbij een aantal stappen:

  • De waardebepaling. Hier begint onze schone taak. Aan de hand hiervan overleggen wij met u hoe we uw woning het best op de markt kunnen brengen. Daarbij kijken wij naar het huis zelf, andere eerder verkochte woningen in de omgeving, de staat van uw woning, de buurt en de marktsituatie.
  • U kunt maar één keer een eerste indruk maken met uw woning. En die moet dan ook meteen goed zijn. Wij zorgen dan ook voor een pakkende advertentietekst, een prachtige fotoreportage met goede plattegronden zodat een potentiële koper een goed beeld krijgt van uw huis.
  • Met deze advertentietekst en foto’s bestormen wij diverse kanalen, zoals Funda.nl. De aanvragen voor een bezichtiging die vervolgens binnenkomen plannen wij in overleg met u in.
  • Elke bezichtiging verzorgen wij tot in de puntjes, het kunnen natuurlijk uw uiteindelijke kopers zijn. U zorgt dat het huis netjes is en wij zorgen ervoor dat de kijker volledig geïnformeerd wordt en warm loopt voor uw woning! Na elke bezichtiging laten wij u natuurlijk weten hoe het ging, want wij snappen heel goed hoe spannend dit voor u is.
  • En dan is uw woning verkocht! Wij adviseren u hierbij en onderhouden het contact met uw kopers namens u. Als er overeenstemming is bereikt, maken wij de koopovereenkomst op en blijven wij u begeleiden tot u uiteindelijk bij de notaris tekent! Gefeliciteerd!

Van der Borden Vastgoedprofessionals helpt u graag bij de aankoop van uw woning!

In een krappe huizenmarkt moet u slim en snel kunnen zijn. Kies daarom voor Van der Borden Vastgoedprofessionals om de kans op succes te vergroten. Wij helpen u bij het vinden van uw ideale huis, de bezichtiging en het doen van het juiste bod. Wij ontzorgen u tijdens het hele aankoopproces want daar komt veel meer bij kijken dan u dacht. Met Van der Borden aan uw zijde heeft u een ervaren deskundige die volledig uw belang dient!

Wij hebben veel kennis van de lokale markt, wij adviseren over bijvoorbeeld slimme aanpassingen aan de woning of verduurzaming, wij houden het hoofd koel en zorgen ervoor dat ú niet teveel betaalt en de beste keuzes maakt.

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk en een grote database waardoor wij precies weten wat een huis echt waard is.