Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen
Aankoop gemiddelde
9,5
Communicatie: 9,5 Deskundigheid: 9,5 Resultaat: 9,5 Prijs/Kwaliteit: 9,5
Verkoop gemiddelde
9,5
Deskundigheid: 9,6 Prijs/Kwaliteit: 9,4 Lokale marktkennis: 9,5 Service/begeleiding: 9,4

Klanten aan het woord

10,0 Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad met de makelaar. Vanaf het begin tot aan het eind van het proces zijn we bij elke stap bijgestaan. De makelaar stond altijd voor ons klaar en we voelden ons altijd erg welkom op het kantoor vanwege de gastvrije en goede sfeer.
Admiraal de Ruyterlaan 63, Castricum
8,8 Goed contact betrouwbare makelaar verstand van zaken. Kantoor werken ook aardige mensen en verstand van zaken. Houden je goed op de hoogte van de verkoop. Goede afspraken bij berichten van huis.
Tesselschadestraat 89, Alkmaar
8,5 Prima begeleiding alleen jammer dat de opkomst wat aan de lage kant was, verder is alles prima en soepel verlopen.
Aert de Gelderlaan 216, Alkmaar
9,2 Zeer kundige en betrouwbare makelaar, altijd bereikbaar voor advies. Zeer aangename samenwerking gehad, alles 100% uit handen kunnen geven zonder zorgen. Ik zou iedereen Pieter en zijn team van harte willen aanraden.
Westerweg 258, Alkmaar
9,5 Goede kennis van zaken! Communicatie verliep goed. Soms moesten we zelf achter dingen aan gaan maar dat was op zich niet hinderlijk. Goede afhandeling tussen koper en verkoper.
Lekerwaard 117, Alkmaar
10,0 Altijd goed bereikbaar. Pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Vriendelijk en correct. Echte vastgoed professionals.
Metiusstraat 21, Alkmaar
10,0 Prettig contact , snel en correct geholpen met alles. Geen minpunten te bedenken. We zijn heel blij met van der Borden. Het zijn toppers.
Willem Hedastraat 35, Alkmaar
9,0 Vanaf dag 1 heeft de makelaar ons uitstekend bijgestaan. Bij elke stap was er contact en advies wat de beste actie was. De communicatie met de verkoopmakelaar werd ook helemaal via Van Der Borden Vastgoedprofessionals gedaan. We werden geheel ontzorgd.
Elisabethtuinen 36, Alkmaar
10,0 Van der Borden Vastgoed is een professioneel en kundig makelaar. De lijnen zijn kort en het contact vriendelijk en deskundig.
Kennemerstraatweg 62, Alkmaar
10,0 Wij zijn enorm tevreden met de begeleiding en service van onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Gerard is heel duidelijk en heeft enorm veel kennis en ervaring op dit gebied, en Ted heeft alle administratie super goed onder controle. De verkoop is perfect verlopen op een eerlijke en integere manier.
Piet Heinlaan 1, Castricum
10,0 Het contact met de makelaar verliep heel goed en een goede informatie en advies bij onze vragen. Echt top. Wij zijn erg blij met jullie.
de Dorsvlegel 11, Alkmaar
9,0 Prima contact met makelaar Van der Borden. Goede adviezen en goede snelle service. Prima backoffice! Ook de verkoop van huidige woning is succesvol verlopen.
Jan Hobergstraat 15, Castricum
8,8 Al vier keer heeft Van der Borden makelaardij Castricum de familie bijgestaan bij de aan- en verkoop van huizen. Deskundig, behulpzaam en ook met een goed oog en oor voor de emotionele kant van het verkopen van een huis. Goed advies voor het verkoop klaar maken van de woning en deskundige begeleiding bij het beoordelen van een bod van een aspirant koper. De informatie voor de koper is duidelijk en goed verzorgd. Het kontakt met het kantoor verloopt altijd prettig en deskundig. Kortom bedankt voor alle service, steun en advies gedurende de afgelopen jaren.
Lijsterbeslaan 10, Castricum
10,0 Contact verliep prima tot volle tevredenheid, op alle vragen werd geantwoord alles ging in een gemoedelijke sfeer, maar werd wel serieus behandeld.
J.H. van Kinsbergenstraat 26, Castricum
10,0 Voor het kopen van ons eerste huis hebben wij eerst zelf een poging gedaan. Na een aantal bezichtigingen toch de hulp ingeschakeld van Van der Borden Castricum. Wij zijn ontzettend blij dat we voor hen hebben gekozen. Gerard is als aankoopmakelaar erg betrokken en heeft veel inhoudelijke kennis. Hij heeft ons goed geadviseerd over de buurt, de bouw van de huizen, de mogelijke toekomstplannen van het huis maar ook relevante informatie over de buurt. Daarnaast was het erg prettig dat hij de rust bewaarde ondanks de verhitte markt. Ook de communicatie met Van der Borden verliep erg prettig. Met het kantoor waren er korte lijntjes en je voelde dat ze echt betrokken waren. Wij kunnen Van der Borden aan iedereen aanraden!
Prinses Beatrixstraat 28, Castricum