Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aankoop gemiddelde
9,4
Communicatie: 9,5 Deskundigheid: 9,2 Resultaat: 9,5 Prijs/Kwaliteit: 9,2
Verkoop gemiddelde
9,2
Deskundigheid: 9,3 Prijs/Kwaliteit: 9,1 Lokale marktkennis: 9,3 Service/begeleiding: 9,2

Klanten aan het woord

8,5 Deskundige beoordeling woningwaarde, snelheid in het maken van afspraken, foto’s en publicatie. Fantastische binnendienst met zeer behulpzame medewerk(sters). Erg behulpzaam en snappen dat er wat spanning komt kijken bij verkoop woning.
Spoorstraat 68 A, Alkmaar
10,0 Ontzettend fijn warm en persoonlijk contact met dhr. Van der Borden zelf en de werknemers op kantoor. Nooit was iets te veel gevraagd. Dhr. van der Borden heeft zo veel voor ons gedaan. Ontzettend veel meer dan je van een makelaar mag verwachten. Echt fantastisch!
Kennemerpark 30, Alkmaar
8,0 Communicatie verliep prima, er werd snel en goed op vragen gereageerd. Deskundig, goed op de hoogte van de lokale omstandigheden.
Nachtegalenlaantje 17, Bergen
10,0 De makelaar was duidelijk en het contact was heel goed. Jan-Jaap hield ons goed op de hoogte. Het was een erg fijn contact en het overtrof onze verwachtingen.
Ambachtsweg 30, Heiloo
10,0 Super snelle verhuur dus weinig leegstand. Ook fijn contact en uiteindelijk een perfecte match (huurder & appartement).
Ruusbroechof 40, Alkmaar
10,0 Zowel met makelaar Pieter van der Borden als met zijn medewerkers was het contact prima en deskundig!
Jan van Goyenstraat 66, Alkmaar
9,0 Het contact verliep goed, vriendelijk, zakelijk en efficiënt. Het huis was heel snel verkocht. Een goede voorbereiding en een goed plan heeft zeker geholpen.
De Houtwal 30, Heiloo
10,0 Goed werd voor elke stap in proces geïnformeerd en kreeg duidelijke uitleg over de vervolg stappen in de verhuur en latere verkoop van het huis.
Nijverheidsweg 30, Heiloo
8,5 In voor ons persoonlijke uitdagende tijden droeg de verkoopmakelaar bij aan meer rust tijdens het verkoopproces.
Iepenlaan 17, Alkmaar
8,0 Ik ben heel tevreden met makelaardij v d Borden. Het contact verliep heel prettig en mijn woning was snel verkocht.
Heilooërdijk 87, Alkmaar
10,0 Prima vriendelijk, reageert snel, goed bereikbaar. Veel contact ook met het regelen van huur appartement.
Heliotroop 9, Heerhugowaard
9,0 Goede deskundige service en advies. Kent de markt goed en weet deze kennis ook goed toe te passen. Zeer vriendelijke en behulpzaam en altijd goed bereikbaar!
Bosuilstraat 10, Alkmaar
9,2 We zijn prima ondersteund door Jan Jaap vd Borden bij de verkoop van het huis in Heiloo Oud-West. “Ontzorgd’ is de terechte term gebleken. Het vooraf kritisch en precies voorbereiden heeft uiteindelijk goed geholpen verderop in het proces. De makelaar heeft oog voor de details die je als verkoper altijd hebt gewaardeerd, en waarvan je hoopt dat een koper ze ook zal gaan waarderen. De inschatting van de markt was vergelijkbaar met wat we zelf en anderen hadden ingeschat. Een portie geluk heeft ook zeker meegeholpen, maar de afwikkeling verliep vervolgens ook soepel.
Van Merlenlaan 10, Heiloo
10,0 Alles ging goed en soepel. Fijn contact. We werden goed op de hoogte gehouden. Ik zou zó weer voor deze makelaar kiezen.
G.H.Hoijtinkstraat 48, Alkmaar
10,0 Goeie communicatie en begeleiding wat bezichtigingen betreft. We hadden geen doorsnee woning en uiteindelijk toch aan de juiste personen verkocht.
Costerstraat 26, Alkmaar
9,0 Prima service. Goed wederzijds contact en informatie delen. Adequate en relevante adviezen. Redelijke tarieven en voorwaarden.
Vennewatersweg 21 43, Heiloo
9,2 Duidelijke afspraken, zorgvuldig in beprijzing, geeft realistische verwachting af, plezierig in de omgang.
Lindenlaan 37, Alkmaar
10,0 Veel kennis van het vak, goed contact, netjes, correct, nemen alle zorg uit handen Superbedankt daarvoor! Anna
Koorstraat 6 A, Alkmaar
8,8 Van der Borden heeft gezorgd voor een zeer snelle verkoop van onze woning. Deskundig personeel.
Denderstraat 23, Heemskerk
10,0 Makelaar Pieter van der Borden, is een goed bereikbare makelaar waar je met alle vragen terecht kan. Is enthousiast met zijn vak bezig en geeft goede adviezen. Wij zijn blij dat wij voor deze makelaar hebben gekozen. En blij met zijn vakkundig advies. En raden deze makelaar aan bij iedereen.
Kennemerstraatweg 189, Alkmaar
8,0 Aldoor goed op de hoogte gehouden en vriendelijk contact. Goede inzet en samenwerking met het makelaarskantoor.
Tamarixplantsoen 177, Heerhugowaard
10,0 Wat ben ik blij met de keuze voor van Borden Makelaardij. Uitstekende service, altijd goed te bereiken, snelle verkoop van mijn woning en werd bij elke stap op de hoogte gehouden. Mijn huis verkocht en ze hebben een prachtige eengezinswoning voor mij geregeld. Een enorme aanrader!
Vechtstraat 174, Alkmaar
9,0 Tijdens iedere fase gedurende het verkoopproces was er vakkundig en plezierig overleg en terugkoppeling.
Zuidervaart 54, Zuidschermer
8,0 Het het contact met de makelaar verliep. Ons huis was na 3 weken verkocht. Daardoor was het voor de makelaar een makkelijke verkoop.
Heereweg 239, Groet
8,5 Top: secretariaat voert haar werkzaamheden nauwkeurig en professioneel uit. Zij monitoren de administratie regelmatig en ondernemen tijdig actie. Ook het verder digitaliseren is een proces dat van der Borden professioneel heeft weggezet, en het werkt! Tip: Het zijn momenteel turbulente tijden en dan komt het aan om tijdig veranderingen te onderkennen. In dit geval heb ik het over de prijsstrategie, door dit wat breder te bespreken kun je woning effectiever in de markt positioneren.
Schelpenbank 12, Alkmaar
9,2 Contact verliep prima, duidelijke afspraken. Makelaar altijd ruim op tijd aanwezig, goede feedback. Kortom zeer tevreden.
Van Everdingenstraat 12, Alkmaar
8,0 Prettig, duidelijk en vriendelijk contact. Steeds bereikbaar voor vragen. Veel respect voor onze omstandigheden. De biedingen leidden uiteindelijk tot een voor ons zeer geslaagde verkoop.
Hof van Luxemburg 229, Alkmaar
8,2 Communicatief zeer goed, deskundig en efficiënt. De ideale makelaar voor de verkopende partij. Dus aanbevelenswaardig.
Stalpaertstraat 9, Alkmaar
9,0 Heel goed en altijd snel contact en altijd direct op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Heel prettige samenwerking
Frieseweg 7 C, Alkmaar
9,0 Goed contact. Na elke bezichtiging werd er dit besproken. Goed advies om de verkoop makkelijker te maken. Goede deskundigheid
Krijtmolen 4, Heerhugowaard
10,0 Wij zochten een huurder voor ons appartement in Alkmaar. De makelaar ging vlot aan de slag. We werden supergoed geïnformeerd tijdens het proces van zoeken. Binnen een week had de makelaar 2 kandidaat-huurders voor ons. Na de bezichtiging en het inwinnen van info werd er een voorstel gedaan. Wij als verhuurders blij, huurder blij!
Nassauplein 35, Alkmaar
9,0 Snelle service met meedenkende medewerkers. Prima kantoor om een huis of appartement door te laten verkopen.
Jan van Goyenstraat 316, Alkmaar
8,5 Zoals het hoort, denk ik. De laatste keer dat ik een woning verkocht was in 1986 in Amsterdam, en ik kan het echt niet meer vergelijken.
Elisabethtuinen 25, Alkmaar
10,0 Top.
Wendelaarhof 51, Alkmaar
8,8 Prima en vriendelijke mensen, zeer atend en meedenken. Zeer makkelijk te bereiken en reageren snel.
Sparrenlaan 26, Heerhugowaard
8,8 In een stressvolle periode goed en geduldig bijgestaan met een prima resultaat ondanks de moeilijke gegevenheid dat wij ver weg zaten.
Wendelaarstraat 78, Alkmaar
10,0 Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad met de makelaar. Vanaf het begin tot aan het eind van het proces zijn we bij elke stap bijgestaan. De makelaar stond altijd voor ons klaar en we voelden ons altijd erg welkom op het kantoor vanwege de gastvrije en goede sfeer.
Admiraal de Ruyterlaan 63, Castricum
8,8 Goed contact betrouwbare makelaar verstand van zaken. Kantoor werken ook aardige mensen en verstand van zaken. Houden je goed op de hoogte van de verkoop. Goede afspraken bij berichten van huis.
Tesselschadestraat 89, Alkmaar
8,5 Prima begeleiding alleen jammer dat de opkomst wat aan de lage kant was, verder is alles prima en soepel verlopen.
Aert de Gelderlaan 216, Alkmaar
9,2 Zeer kundige en betrouwbare makelaar, altijd bereikbaar voor advies. Zeer aangename samenwerking gehad, alles 100% uit handen kunnen geven zonder zorgen. Ik zou iedereen Pieter en zijn team van harte willen aanraden.
Westerweg 258, Alkmaar
9,5 Goede kennis van zaken! Communicatie verliep goed. Soms moesten we zelf achter dingen aan gaan maar dat was op zich niet hinderlijk. Goede afhandeling tussen koper en verkoper.
Lekerwaard 117, Alkmaar
10,0 Altijd goed bereikbaar. Pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Vriendelijk en correct. Echte vastgoed professionals.
Metiusstraat 21, Alkmaar
10,0 Prettig contact , snel en correct geholpen met alles. Geen minpunten te bedenken. We zijn heel blij met van der Borden. Het zijn toppers.
Willem Hedastraat 35, Alkmaar
9,0 Vanaf dag 1 heeft de makelaar ons uitstekend bijgestaan. Bij elke stap was er contact en advies wat de beste actie was. De communicatie met de verkoopmakelaar werd ook helemaal via Van Der Borden Vastgoedprofessionals gedaan. We werden geheel ontzorgd.
Elisabethtuinen 36, Alkmaar
10,0 Van der Borden Vastgoed is een professioneel en kundig makelaar. De lijnen zijn kort en het contact vriendelijk en deskundig.
Kennemerstraatweg 62, Alkmaar
10,0 Wij zijn enorm tevreden met de begeleiding en service van onze makelaar tijdens de verkoop van onze woning. Gerard is heel duidelijk en heeft enorm veel kennis en ervaring op dit gebied, en Ted heeft alle administratie super goed onder controle. De verkoop is perfect verlopen op een eerlijke en integere manier.
Piet Heinlaan 1, Castricum
10,0 Het contact met de makelaar verliep heel goed en een goede informatie en advies bij onze vragen. Echt top. Wij zijn erg blij met jullie.
de Dorsvlegel 11, Heerhugowaard
9,0 Prima contact met makelaar Van der Borden. Goede adviezen en goede snelle service. Prima backoffice! Ook de verkoop van huidige woning is succesvol verlopen.
Jan Hobergstraat 15, Castricum
8,8 Al vier keer heeft Van der Borden makelaardij Castricum de familie bijgestaan bij de aan- en verkoop van huizen. Deskundig, behulpzaam en ook met een goed oog en oor voor de emotionele kant van het verkopen van een huis. Goed advies voor het verkoop klaar maken van de woning en deskundige begeleiding bij het beoordelen van een bod van een aspirant koper. De informatie voor de koper is duidelijk en goed verzorgd. Het kontakt met het kantoor verloopt altijd prettig en deskundig. Kortom bedankt voor alle service, steun en advies gedurende de afgelopen jaren.
Lijsterbeslaan 10, Castricum
10,0 Contact verliep prima tot volle tevredenheid, op alle vragen werd geantwoord alles ging in een gemoedelijke sfeer, maar werd wel serieus behandeld.
J.H. van Kinsbergenstraat 26, Castricum
10,0 Voor het kopen van ons eerste huis hebben wij eerst zelf een poging gedaan. Na een aantal bezichtigingen toch de hulp ingeschakeld van Van der Borden Castricum. Wij zijn ontzettend blij dat we voor hen hebben gekozen. Gerard is als aankoopmakelaar erg betrokken en heeft veel inhoudelijke kennis. Hij heeft ons goed geadviseerd over de buurt, de bouw van de huizen, de mogelijke toekomstplannen van het huis maar ook relevante informatie over de buurt. Daarnaast was het erg prettig dat hij de rust bewaarde ondanks de verhitte markt. Ook de communicatie met Van der Borden verliep erg prettig. Met het kantoor waren er korte lijntjes en je voelde dat ze echt betrokken waren. Wij kunnen Van der Borden aan iedereen aanraden!
Prinses Beatrixstraat 28, Castricum