Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen

Van der Borden is in 1933 opgericht door Pieter van der Borden senior den gestart in de Steynstraat te Alkmaar. Zijn zonen Siem en Jan volgden hem op. Daarna nam Pieter van der Borden junior de zaak van zijn vader Jan over. Inmiddels is de 4de generatie, Jan-Jaap van der Borden, óók als makelaar werkzaam in de zaak.

Van der Borden Vastgoedprofessionals is uitgegroeid tot een gevestigde naam, met een personeelsbestand dat bestaat uit bijna 30 professionals. Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij of Huur & Beheer, ons team heeft alle kennis in huis.

Van der Borden Vastgoedprofessionals als bedrijfsmakelaar in Alkmaar en omstreken

Wij hebben ervaring in de markt en kennis van het vak. Een bedrijfspand verkopen of verhuren vraagt om veel deskundigheid, daadkracht en een professionele aanpak. Wij weten wat er er in de markt speelt en nemen u het volledige verkoop- of verhuurtraject uit handen en adviseren u bij het nemen van de noodzakelijke beslissingen. Naast kennis van de markt en grote deskundigheid, beschikken onze bedrijfsmakelaars ook over een sterk commercieel gevoel. Onderhandelen is onze tweede natuur en u bent bij ons dan ook aan het juiste adres!

Als bedrijfsmakelaar bemiddelen we voor bedrijfspanden, kantoorruimten, winkels, nieuwbouwlocaties en bouwgrond. Dit betekent dat wij ook ervaring hebben in het ondersteunen van deals waar een hoge huur- of koopsom van toepassing is. Wij begrijpen welke belangen er spelen. Van der Borden Vastgoedprofessionals opereert inmiddels al vier generaties lang op de markt van Alkmaar en omgeving.

Wij staan als bedrijfsmakelaar voor iedereen klaar. Al bent u ondernemer of particulier, of u nu wilt kopen of huren, bij Van der Borden Vastgoedprofessionals krijgt u altijd een vakkundig advies. Wij helpen u dan ook graag bij de verkoop, verhuur of waardering van uw bedrijfspand.

Trots dat we onderdeel zijn van