Komt u uit Alkmaar en omgeving? Dan heeft u de naam Van der Borden vast weleens voorbij horen komen. Wij danken onze grote naamsbekendheid aan:

  • meer dan 88 jaar ervaring in Woning- en Bedrijfsmakelaardij;
  • een groot netwerk en duurzame relaties;
  • vergaande kennis van de regio, met kantoren in Alkmaar, Heiloo, Castricum en Schoorl (vitrine);
  • uitstekende verkoopresultaten en aantrekkelijke tarieven;
  • een proactieve en servicegerichte dienstverlening;
  • een commercieel sterk team met enthousiaste professionals zonder 9 tot 5 mentaliteit.


Al vier generaties lang makelaar in Alkmaar en omgeving

Van der Borden Makelaardij is in 1933 opgericht door Pieter van der Borden senior, startend in de Steynstraat te Alkmaar. Zijn zonen Siem en Jan volgden hem op. Daarna nam Pieter van der Borden junior de zaak van zijn vader Jan over. Inmiddels is de 4de generatie, Jan-Jaap van der Borden, óók werkzaam in de zaak. Van der Borden Groep is uitgegroeid tot een gevestigde naam, met vier prachtige kantoren en een personeelsbestand dat bestaat uit bijna 30 professionals. Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij, Huur & Beheer of VVE-Beheer, ons team heeft alle kennis in huis.

Een kantoor met kennis van zaken

Een bedrijf dat niet met de tijd mee gaat zou geen 86 jaar bestaan. Van der Borden Groep houdt de ontwikkelingen dan ook scherp in de gaten. Inzet, kennis en service zijn onze sleutelwoorden. Wij zetten alle on- en offline middelen in om uw doel te bereiken.

Of het nu de verkoop van een huis is of het volledige technisch beheer van een flatgebouw, u kunt op de medewerkers van Van der Borden vertrouwen. Wij hebben een enorm netwerk in Noord-Holland. Een voordeel waar al onze klanten van meeprofiteren. Komt u binnenkort eens langs bij Van der Borden?