Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen

Van der Borden Huur & Beheer kan u helpen met de verhuur én het beheer. Van de presentatie van uw woning tot het vinden van de juiste huurder en het volledige beheer, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Onze missie is simpel: doordat u gebruik maakt van onze persoonlijke frisse aanpak, heeft u nergens meer omkijken naar! Wij stemmen het proces af op uw persoonlijke wensen, dit bespaart u tijd en moeite.

Door onze jarenlange ervaring in het werkgebied Noord-Holland hebben wij een grote expertise opgebouwd. We zijn trots dat wij voor diverse (institutionele) beleggers en een groot aantal particuliere opdrachtgevers met passie ons vak mogen uitvoeren. Bij diverse onderzoeken, uitgevoerd door externe partijen, staan wij met betrekking tot de klanttevredenheid onder de huurders al meerdere jaren bovenaan. Mede door ons recentelijk behaalde ISAE3402 certificaat die bijdraagt in transparante processen, wordt kwaliteit van werk gewaarborgd.

Nadat wij voor u een huurder hebben gevonden en de huurovereenkomst getekend is, vraagt uw huurder geregeld uw aandacht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan reparaties, huurindexaties en mogelijk zelfs betalingsachterstand. Als u grip op uw verhuurde woning wilt houden, besteed dit dan uit aan Van der Borden! U weet dan zeker dat alle financiële, commerciële en technische zaken in goed handen zijn.

Wij verzorgen de maandelijkse huurbetalingen en de jaarlijkse huurindexatie. Daarbij regelen we noodzakelijke reparaties. Ook administratieve zaken als borgbeheer en debiteurenbeheer kunnen we u uit handen nemen.

Wij ontzorgen u volledig van het moment dat de woonruimte verhuurd wordt en vervolgens gedurende de hele huurperiode. Van der Borden Huur & Beheer heeft meer dan 80 jaar ervaring in het beheren van vastgoed.