Op zoek naar een goede makelaar in de regio Heiloo? Dan is het belangrijk dat uw makelaar gespecialiseerd is in de regio, uitgebreide marktkennis heeft en u op een persoonlijke manier ondersteunt bij de koop of verkoop van een huis. Van der Borden Makelaardij is gevestigd in Heiloo en heeft alle kennis in huis om u snel van dienst te zijn. Wij zijn betrokken, daadkrachtig en deskundig. Heeft u hulp nodig bij de aan- of verkoop van een woning in Heiloo?
Dan is Van der Borden Makelaardij wellicht de makelaar die u zoekt.

Uw huis verkopen in Heiloo?

Bent u van plan uw huis in Heiloo te verkopen? Dan gaat u waarschijnlijk niet alleen voor de beste prijs, maar ook voor een vlotte en accurate afhandeling van het verkoopproces. Bij Van der Borden vindt u betrokken makelaars die zich verdiepen in uw situatie en mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend bij u langs om met u te praten over de verkoop van uw huis en natuurlijk om samen met u de woning te bezichtigen. Daarna ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat.
Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis in Heiloo? Lees hier dan verder.

Een huis kopen in Heiloo?

Wilt u in Heiloo wonen? Goede keuze, deze prachtige plaats is geliefd bij velen. Dat is meteen een van de redenen dat het niet heel gemakkelijk is om een huis te vinden dat past bij uw woonwensen en budget. Van der Borden Makelaardij is specialist in Heiloo en omgeving. Wij weten niet alleen wat er te koop staat, maar ook wat er binnenkort in de verkoop komt en waar de kansen liggen. Het vinden van uw droomhuis kost tijd en moeite. Bovendien heeft een goede makelaar meer mogelijkheden en meer zicht op de markt. Om tijd, moeite en frustratie te besparen kunt u ervoor kiezen een vrijblijvende aankoopopdracht te plaatsen. Wij gaan met uw wensen aan de slag en doen ons best om woningen te vinden die aansluiten op uw situatie. Meer weten? Kijk dan hier.

U bent welkom bij Van der Borden Makelaardij Heiloo

Van der Borden Makelaardij heeft vestigingen in Heiloo, Alkmaar, Castricum en Schoorl.
Onze deur staat altijd open. Of u nu wilt kopen of verkopen, wij zorgen dat u de juiste specialist te spreken krijgt.
Tevens kunt u bij Van der Borden terecht voor het huren van een huis, het verhuren van uw huis, het uit handen geven van het beheer van het huis dat u verhuurd, het aankopen/verkopen of aanhuren/verhuren van een bedrijfspand en voor het beheer van VVE’s.

Na een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op ons kantoor, ontvangt u van ons een passende offerte. Geen vaststaand dienstenpakket, maar een passend voorstel op maat dat aansluit op uw wensen. Van der Borden staat voor betrokken professionals, vlotte en flexibele service en uitstekende kennis van de regio.
Meer weten? Bel 072 53 51 000 of maak gebruik van het contactformulier.