Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Verkocht onder voorbehoud
Zwaag Korenbloem 98
€ 190.000 k.k.

60 m2

Wonen

2

Kamers

Download brochure
Verkocht onder voorbehoud
Zwaag Korenbloem 98
€ 190.000 k.k.

60 m2

Wonen

2

Kamers

Omschrijving

Starters opgelet! Wij mogen dit fijne tweekamerappartement op de 3e verdieping aan de Korenbloem gelegen in Zwaag aanbieden! Zwaag is als dorp vastgegroeid aan de stad Hoorn. Hoorn kent een gevarieerd winkelaanbod in de grote winkelstraten, alsmede in de kleine zijstraatjes. Het treinstation van Hoorn is op 10 minuten fietsafstand gelegen en de snelweg A7 loopt er langs. Een prima locatie dus, Ideaal als u werkt in Den Helder of meer naar het zuiden richting Amsterdam.

Verder is dit appartementencomplex gelegen bij ‘Winkelcentrum Korenbloem’ met onder andere een Keurslager, bakker en supermarkt. Ook heeft dit complex een intercominstallatie en een lift en hoeven uw verhuisdozen niet via de trap getild te worden. Perfect dus!

Indeling appartement 3e verdieping:
Overkapte entree met meterkast, hal (ca. 6,5m²) met toegang tot ruime slaapkamer (ca. 14 m²), ruime bergkast, toegang tot de badkamer met douche-hoek, wastafel, wasmachine aansluiting en toilet en toegang tot de woonkamer (ca. 33m² met deur naar het balkon op het zuidoosten). De woonkamer heeft zeer veel lichtinval. Zowel via de slaapkamer als via de woonkamer is de halfopen keuken met spoelbak, afzuigkap en boven- en onderkastjes bereikbaar.

Bij het appartement hoort een separate (fietsen)berging (ca. 5m²) met elektra gelegen op de begane grond aan de buitenzijde.

Bijzonderheden:
– De c.v.-ketel en het rookgasafvoerkanaal is vervangen in 2019;
– Servicekosten: de maandelijkse bijdrage voor het appartement bedraagt € 179,93 incl. waterverbruik en voor de berging € 12,85 (opgave 2023);
– Vereniging van Eigenaren is in de opstartfase;
– Het geheel bestaat uit meerdere kavel nummers waarvan er 3 zijn belast met erfpacht;
– De eigendomsoverdracht dient plaats te vinden via projectnotaris De Pagter Oostermeyer Notarissen te Alkmaar;
– Koper is er tijdig van in kennis gesteld dat de in de vorige zin vermelde notariskeuze voor verkoper een wezenlijk onderdeel van deze overeenkomst vormt en derhalve aan verkoper is voorbehouden.
– Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Kenmerken

Prijs
€ 190.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
187 m3
Buitenruimte
4 m2

Bouw

Type object
Appartement
Bouwjaar
1983
Soort
Galerijflat
Woonlaag
3
Dak type
Plat dak

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Ligging

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht

Tuin

Achterom
Nee

Energieverbruik

Energielabel
C

Voorzieningen

Soorten warm water
CV ketel
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

Plattegronden

Documenten

Kaart van het Kadaster Download
Download