Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
HEERHUGOWAARD Tamarixplantsoen 217
€ 1.385,-

128 m²

Wonen

3

Kamers

Verhuurd onder voorbehoud 60+
HEERHUGOWAARD Tamarixplantsoen 217
€ 1.385,-

128 m²

Wonen

3

Kamers

Omschrijving

Welkom, wordt dit uw nieuwe thuis? Gelegen in het appartementencomplex ‘De Kroon’ in de Bomenwijk van Heerhugowaard. Hier streven wij ernaar om aan al uw woonwensen te voldoen.

Gelegen te midden van de Bomenwijk, waar de gemeente actief investeert in de leefbaarheid, biedt ‘De Kroon’ een oase van rust en comfort.

Met een uitgebreid winkelcentrum en supermarkt op steenworp afstand aan de Olmenlaan, evenals een scala aan voorzieningen, is het leven hier aangenaam en gemakkelijk.

Dit appartementencomplex, gebouwd in 2010 als een uitbreiding van het bestaande Arboretum, omarmt de omliggende natuur met zijn unieke ontwerp langs het water.
Elk appartement in ‘De Kroon’ is zorgvuldig ontworpen met het oog op levensloopbestendigheid, zodat u nu en in de toekomst zelfstandig kunt blijven wonen.

Daarnaast wijzen wij u graag op de waardevolle mogelijkheden die het naastgelegen Arboretum biedt. Sociale interactie en activiteiten staan centraal.

Hier kunt u andere senioren ontmoeten, samen sportief bezig zijn op uw eigen niveau, de krant lezen, met elkaar over de actualiteiten praten, en zelfs gezamenlijk een middagje winkelen. Het wijkcentrum biedt een stimulerende en ondersteunende omgeving waar u zich betrokken kunt voelen bij de gemeenschap.

Dit 3-kamerappartement, met een royaal woonoppervlak van circa 128 m², verwelkomt u goed door de ruime woonkamer, voorzien van grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De open keuken is compleet met een L-vormig keukenblok en inbouwapparatuur. Een handige provisiekast/bergruimte bevindt zich nabij de keuken, waardoor u alles binnen handbereik heeft.
Via de hal heeft u toegang tot de 2 comfortabele slaapkamers, respectievelijk 23 m² en 10 m² groot.

De masterbedroom beschikt zelfs over een walk-in-closet, terwijl de tweede slaapkamer toegang biedt tot het tweede balkon, gelegen op het zuidoosten voor de perfecte ochtendzon.

Het sanitair is netjes afgewerkt, met een volledig betegelde badkamer voorzien van een douche, ligbad, tweede toilet en wastafel met meubel. Daarnaast is er een aparte toiletruimte op de hal met fonteintje.

Tevens is er een inpandige bergruimte waar de cv-combiketel en mechanische ventilatie unit zich bevinden, evenals de aansluiting voor uw wasmachine.

‘De Kroon’ waar comfort en kwaliteit samenkomen voor een zorgeloze en plezierige woonsituatie.

Bijzonderheden
– Dankzij de grote en vele raampartijen met diverse draai-/kiepramen heeft u veel licht in huis;
– Voor de bewoners is er op de begane grond een gemeenschappelijke stallingruimte voor onder meer fietsen;
– Het complex biedt veel privacy en veiligheid door onder meer de beschikking over een videofooninstallatie en een gesloten hoofdentree;
– Het complex is voorzien van een ruime lift en het hele gebouw is rolstoelvriendelijk;
– Het appartement dient door huurder gedeeltelijk zelf te worden gestoffeerd;
– Overname betreft o.a.: gordijnrail en toebehoren, vitrage, overgordijnen tweede slaapkamer, 2 horren, hordeur naar het balkon, werkblad en dragers inpandige berging en diverse andere roerende zaken ter aankleding van het appartement, kan van de vertrekkende huurder worden overgenomen. De vergoeding voor de overname is n.o.t.k. met de vertrekkende huurder. U wordt met elkaar in contact gebracht;
– Onderhoud op basis van het wettelijk besluit kleine herstellingen;
– Let op dit betreft een seniorencomplex, minimale leeftijd is 60 jaar;
– De naamplaatjes bij de brievenbus moeten uniform zijn. Verhuurder laat deze voor huurder vervaardigen en aanbrengen;
– Huisdieren in overleg;
– Roken is niet toegestaan.

Termijn
– Per direct beschikbaar;
– De huurovereenkomst is gebaseerd op een ROZ overeenkomst;
– De huurovereenkomst wordt afgesloten voor een periode van minimaal 12 maanden. Tijdens deze periode kan de huurder de huurovereenkomst niet tussentijds opzeggen. Na deze periode loopt de huurovereenkomst voor onbepaalde tijd door en heeft de huurder een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Financieel
– Huurprijs per maand € 1.385,- exclusief gas, water, elektriciteit en gemeentelijke gebruikersbelastingen;
– Voorschot servicekosten per maand € 35,-, bestaande uit onder andere: telefoonkosten lift, elektriciteit gemeenschappelijke ruimten, schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten et cetera;
– De huurprijs kan op voorstel van verhuurder jaarlijks worden gewijzigd. Dit is voor het eerst per 1 juli 2025.

Deze advertentie is met de meeste zorg samengesteld. Desondanks kan de werkelijke situatie afwijken. Aan de advertentie kan geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.385,-
Service kosten
€ 35,00
Beschikbaar vanaf
01/04/2024
Type
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Oriëntatie
oost, west
Aantal kamers
3
Aantal verdiepingen
1
Woonoppervlakte
128 m²
Energielabel
A

Plattegronden