Lees bijgaand het artikel.

 

Inmiddels 4 generaties verder bedienen wij onze klanten vanuit 4 vestigingen met een team van ruim 30 medewerkers. Wij zijn trots op wat wij samen met ons team hebben bereikt!

85 jaar betekent natuurlijk allereerst dat wij door de jaren heen altijd met de tijd zijn mee gegaan.
Niet voor niets zijn wij als 85 jaar bestaand bedrijf nog altijd jong, vernieuwend en een rots in de branding voor onze opdrachtgevers!
Crisisjaren, oorlogsjaren, opbouwjaren na de oorlog, instorten van de huizenmarkt, krapte op de huizenmarkt, alles hebben wij door goede bedrijfsvoering overleefd!

Boven aan de agenda van Van der Borden staat dat wij innoveren en blijven vernieuwen om u als cliënt, als Van der Borden-vastgoedprofessional stevig ter zijde te staan!

Onze kracht:
Ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers en in combi met jong personeel brengt dit een mooie mix van kwaliteit en vernieuwing.
Al onze makelaars zijn gecertificeerd en door ons grote team staat de verkoop-/aankoop opdracht en aanhuur-/verhuur opdracht van een woning nooit stil.
Geen opdracht is voor ons te groot en wij gaan voor een optimale verkoopopbrengst!

Nieuwsfeitje:
Wist u dat wij een aparte verhuurafdeling in “huis” hebben waarbij wij ruim 3.500 huurwoningen in beheer hebben? En tevens beheren wij 180 Verenigingen van Eigenaren.
Daarnaast hebben wij ook ervaring in bedrijfsmatig onroerend goed, projectontwikkeling, grootschalige planontwikkeling en nieuwbouw.