Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen

Jan-Jaap is makelaar van huis uit, de benjamin van het makelaarsgezin Van der Borden. Zijn geboorte was dan ook het moment waarop de 4e generatie Van der Borden ter wereld kwam. Toch heeft Jan-Jaap zich altijd vrij gevoeld in zijn keuzes. ”Mijn vader heeft mij nooit de verplichting opgelegd om het bedrijf over te nemen”.  Als kleine jongen ging Jan-Jaap met zijn vader op pad, de bureaus met stapels dossiers op kantoor maakten hem niet direct enthousiast voor het makelaarsvak. “Naarmate ik ouder werd, nam mijn vader mij wel eens mee naar bijvoorbeeld een opname in een leegstaand pand. Hij vertelde mij dan over kenmerken en bouwkundige aspecten. Zo kreeg ik wel oren naar het vak. Ook boeide het mij als ik gesprekken meeluisterde tussen mijn vader en opa, die elkaar over en weer adviseerden over de meest uiteenlopende situaties.”

Jan-Jaap heeft zijn passie gevonden in het makelaarsvak. Hij is beëdigd register makelaar, taxateur, lid van vastgoedcert en het NRVT.

Jan-Jaap volgt de markt- en waardeontwikkelingen op de voet. Hierdoor is hij in staat altijd een actuele en betrouwbare marktwaarde af te geven.

Aangesloten bij

Jan-Jaap van der Borden is makelaar van

Bekijk alle woningen
Nieuw
Oudorp

Kerklaan 11

€ 395.000 k.k.

59 m2

2 kamers

Heiloo

De Laghe Weijdt 68

€ 450.000 k.k.

93 m2

5 kamers

Heiloo

Ambachtsweg 16

€ 600.000 k.k.

136 m2

5 kamers

Bekijk alle woningen

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Wilt u gebruikmaken van de kennis en kracht van onze professionals? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op