HET NIEUWBOUWPROJECT IS VOLLEDIG VERHUURD!

Wij adviseren u een vrijblijvende zoekopdracht te starten. Op deze wijze kunnen wij u op de hoogte stellen van het recente aanbod in de regio.

 

Aan de rand van de binnenstad van Alkmaar staat het markante woongebouw De Landmeter.

 

Het gebouw bestaat uit 88 appartementen welke verdeeld zijn over vijf woonlagen en bestaan uit verschillende types. De woonoppervlaktes variëren van 25 tot 87 vierkante meter. Er is (beperkte) parkeergelegenheid op eigen terrein en in het souterrain bevinden zich de individuele bergingen en gemeenschappelijke fietsenstalling. De meeste appartementen hebben een buitenruimte, zijn volledig gestoffeerd en alle appartementen worden voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau inclusief keuken met inbouwapparatuur.

 

Dit voormalige kantoorpand bevindt zich aan de rand van de populaire wijk Bergermeer, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Tijdens de transformatie van kantoor- naar woongebouw zijn de karakteristieke eigenschappen van het pand bewaard gebleven; de oorspronkelijke atria zorgen voor een ruimtelijke beleving. Hiermee is een magnifieke plek gecreëerd om te wonen en te genieten van alles wat Alkmaar te bieden heeft.

 

Dankzij de gunstige ligging ben je op 5 minuten fietsafstand van het gezellige stadscentrum, het NS-station, de bioscoop en winkelcentrum De Hoef. Binnen 10 minuten rijden bevind je je op de snelweg richting Amsterdam. Kortom een uitstekende locatie waar je van alle gemakken voorzien bent!

 

Bijzonderheden:

  • Om in aanmerking te komen voor dit appartement dient uw bruto maandinkomen uit een vaste    dienstbetrekking minimaal 3,5 maal de bruto maandhuur te zijn. Het inkomen van uw eventuele partner kunt u hiervoor gedeeltelijk laten meetellen (zie huurvoorwaarden).
  • Waarborgsom bedraagt tweemaal de bruto maandhuur (inclusief servicekosten en voorschot gas).
  • Servicekosten bedragen € 55,00 per maand en voorschot gas afhankelijk van woningtype.
  • Een parkeerplaats op het buitenterrein is optioneel bij te huren. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per maand.
  • Huisdieren zijn in het complex niet toegestaan. * Het appartement is beschikbaar in overleg. De oplevering is verwacht eind 4e kwartaal 2018 (hieraan kunnen geen rechten worden ontleend).
  • De minimale huurtermijn bedraagt 2 jaar.
  • De eenmalige administratiekosten bedragen € 100,00 die huurder aan verhuurder dient te betalen.  

 

Mocht uw nieuwsgierigheid zijn gewekt, dan kunt u contact opnemen met één van de betrokken makelaars.