Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen
Aanbod Terug naar aanbod
Heiloo Westerweg (Bouwnummer 1) ong
€ 499.000 k.k.

895 m2

Perceel

Heiloo Westerweg (Bouwnummer 1) ong
€ 499.000 k.k.

895 m2

Perceel

Omschrijving

Kavel I ca. 895 m² € 499.000,- k.k.
Kavel II ca. 862 m² € 489.000,- k.k.
Kavel III ca. 875 m² € 489.000,- k.k.

Vrij wonen in het buitengebied van Heiloo in een huis dat u zelf heeft laten bouwen en dus perfect aansluit bij uw persoonlijke behoeften, smaak en levensstijl. Van de indeling tot de materialen en afwerkingen, van de domotica tot de energiebesparende maatregelen: alle details van het ontwerp van uw woning kunt u naar eigen wens kiezen. Deze droom kunt u realiseren op een van de drie riante bouwkavels van elk bijna 900 m² aan de rand van het dorp.

De drie naast elkaar gelegen bouwkavels liggen aan de Westerweg tussen Heiloo en Limmen in de landelijke omgeving van de polder van de Egmondermeer. U loopt zo vanuit huis met of zonder de hond tussen de weilanden, in de stilte van de natuur. Het strand en de duinen van Egmond liggen hemelsbreed op nog geen 5 km van huis. Binnen twintig minuten fietsen staat u met uw blote voeten in de branding of maakt u een lange wandeling door het duingebied.
Heiloo is een heerlijk rustig dorp om te wonen. Het biedt alles wat het leven aangenaam en comfortabel maakt: een uitgebreid winkelaanbod, gezellige restaurants met terrassen waar het, zowel in de zomer als in de winter, heerlijk vertoeven is en meerdere middelbare en basisscholen op fietsafstand. Ook sportievelingen kunnen hun hart ophalen. Er is in Heiloo een grote keuze in sportverenigingen, variërend van voetbal, tennis, padel, badminton, atletiek, honkbal en fitness. Watersporters kunnen zich uitleven op het Alkmaardermeer en zwemliefhebbers kunnen in het voorjaar en de zomer terecht bij het plaatselijke openluchtzwembad. Lekker shoppen of een avondje uit naar bioscoop of theater kan ook prima in Alkmaar. Binnen 20 minuten fietsen of 10 minuten met de auto staat u in de prachtig historische binnenstad.

De goede bereikbaarheid is sowieso een groot voordeel van Heiloo. Het NS-station ligt op zo’n 5 minuten fietsen. De Intercity brengt u binnen 30 minuten naar Amsterdam Centraal. Ook met de auto bent u snel waar u moet zijn. Vlakbij bij het dorp liggen de A9 en A8: goede verbindingswegen richting Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Er zijn bovendien plannen voor een eigen afrit naar Heiloo.

Wilt u de komende jaren op deze fantastische locatie wonen in het huis van uw dromen? Dit zijn een aantal punten die goed zijn om te weten:

– Op de kavels bevindt zich nog een vloer van betonnen stelconplaten en een funderingsstrook van in totaal 650 m² die vanwege de bouw van deze drie woningen op deze percelen gesloopt zal moeten worden. Als koper bent u verplicht om deze betonvloer voor eigen rekening te laten verwijderen.
– Voorafgaand aan de verwijdering van de betonnen stelconplaten met funderingsstrook moet ook een onafhankelijk bureau ingeschakeld worden om een vooropname (nulmeting) te maken van de dan actuele bouwkundige situatie van de naastgelegen bestaande woning met opstallen, Westerweg 370. Tevens dient dit bureau een inschatting te maken van de risico’s die er zijn op schade door trillingen als gevolg van de toekomstige bouwwerkzaamheden. Als de verwachting is dat de trillingen tot schade kunnen leiden aan de naastgelegen woning met opstallen, zullen er trillingmeters worden opgehangen op het adres Westerweg 370 en moeten de sloop- en bouwwerkzaamheden worden gestopt en aangepast als de trillingen boven een bepaalde waarde uitkomen.

– Als bodemingrepen ten behoeve van de bouw van een woning met bijgebouwen door koper beperkt kunnen blijven tot 60 cm onder maaiveld, vinden in principe geen nieuwe bodemverstoringen plaats. Is dit wel het geval, dan moet de kavel onderzocht worden op de aanwezigheid van archeologische waarden.

– Voor de nieuw te bouwen woningen zijn geluid maatregelen in enkele gevels noodzakelijk vanwege een nabijgelegen weg en treinspoor. Zie hiervoor het akoestisch onderzoek dat, net als een aantal andere bijlagen deel uitmaakt van de koopovereenkomst, en ook is op te vragen is bij de makelaar.
– Kopers moeten ervoor zorgen dat er door de werkzaamheden geen verlaging van de grondwaterstand ter plaatse optreedt.

– Kopers mogen de bestaande erfafscheiding met het naastgelegen perceel Westerweg 370 te Heiloo niet verwijderen en/of wijzigen zonder instemming van de eigenaar van dat perceel.

– Het niet verkrijgen van een omgevingsvergunning of het niet gunnen aan een aannemer voor de bouw van een woning is geen ontbindende of opschortende voorwaarde.

– Voor de verkoop van de percelen grond is het tarief van 10,5% overdrachtsbelasting van kracht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze bouwkavels? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Prijs
€ 499.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel
895 m2
Inhoud
0 m3
Tuinoppervlakte
0 m2

Bouw

Type object
Bouwgrond

Indeling

Ligging

Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen

Tuin

Energieverbruik

Voorzieningen