Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen

Op zondag 15 oktober vindt er in Alkmaar een bijzonder evenement plaats.

Na de euforie van 450 jaar Ontzet en het 8 Octoberfeest is er een gelegenheid mee te doen aan een bijzondere wandeltocht: We gaan wandelen langs de Spaanse Linies van 450 jaar geleden!

We gaan terug in de tijd: Het Spaanse Leger is vertrokken en we kijken hoe de plaatsen waar het leger was er toen uitzagen. Is er nog wat te zien? Kunnen we ons voorstellen wat het Beleg voor de stad Alkmaar en haar directe omgeving heeft betekend?

Het leuke: de wandeling langs de schansen en opstelplaatsen van het Spaanse Leger is precies 15,73 km! En onderweg is er veel te beleven.

De opbrengst van de wandeling komt ten goede van 11 Alkmaarse Goede Doelen. Deze doelen kom je tijdens het wandelen tegen!

Let op: bij deze Victoriewandeling in 2023 zijn er geen andere afstanden mogelijk.
Ook belangrijk: Er kunnen maximaal 1573 personen (volwassen of nog kind) meelopen.

Extra bijzonder: Iedere betalende volwassen deelnemer die de tocht heeft volbracht krijgt een speciaal voor deze editie geschreven fraai gebonden boekwerk inclusief historische kaart mee naar huis.

In het boek vind je achtergrondinformatie en tekeningen die een unieke indruk geven
over de hectische situatie in 1573.

De deelnamekosten zijn voor een volwassen wandelaar € 15,73.
Kinderen t/m 16 jaar betalen € 8,10.

De kaarten vliegen de deur uit, dus wacht niet en schrijf je vandaag nog in! Dat doe je via de webpagina www.victoriewandeling.nl

Neem contact op

Heeft u vragen over deze dienst of over een ander onderwerp? Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Gerelateerde updates

Bekijk alle updates

Comfortabel de winter door!

Hoewel de temperatuur tot verkort nog mild en zelfs warm is voor deze tijd van het jaar, treffen we al voorbereidingen voor het aanstaande stookseizoen. Naarmate het buiten kouder wordt,

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september

Voor woningzoekers is de NVM Open Huizen Dag nog steeds de ultieme mogelijkheid om vrijblijvend meerdere woningen achter elkaar te bezichtigen. Onderstaande tips kunt u gebruiken als voorbereiding voor de

Bekijk alle updates