Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 9 certificeringen

De vraag die we dagelijks krijgen: Wat betekent de coronacrisis voor de woningmarkt? De verkoopcijfers laten nog geen grote fluctuaties zien. Dat kan veranderen wanneer deze situatie langer duurt, maar vooralsnog zien we in de statistieken geen grote veranderingen. De krapte op de markt is zo groot dat er nog geen daling van de verkoopprijs zichtbaar is.

Minder harde prijsstijging

Economen van de Rabobank kwamen vorige week met de volgende voorspelling: “Het coronavirus zal ook de huizenmarkt raken en leiden tot een minder harde prijsstijging. Tot een prijsdaling zal het niet komen, omdat de krapte op de woningmarkt nog altijd groot is.”

Financiering

Ook horen we dat de termijn ‘onder voorbehoud van financiering’ op verzoek soms wat langer wordt, omdat ook de banken en hypotheekverstrekkers door het noodgedwongen thuiswerken soms wat meer tijd nodig hebben.

Advies

Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen nauwgezet en beschikken wij over alle relevante data. Hierdoor kunnen wij u als koper of verkoper, als eerste en van het beste advies voorzien. We hebben niet alle wijsheid in pacht, maar we doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te blijven informeren en te begeleiden.

Ook in deze moeilijke en onzekere periode staan we gewoon voor u klaar!

Heeft u vragen? Op onze website vindt u alle contactgegevens onder het kopje contact.

Namens het volledige team van Van der Borden Vastgoedprofessionals: veel sterkte en gezondheid toegewenst!

Neem contact op

Heeft u vragen over deze dienst of over een ander onderwerp? Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Gerelateerde updates

Bekijk alle updates

Comfortabel de winter door!

Hoewel de temperatuur tot verkort nog mild en zelfs warm is voor deze tijd van het jaar, treffen we al voorbereidingen voor het aanstaande stookseizoen. Naarmate het buiten kouder wordt,

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september

Voor woningzoekers is de NVM Open Huizen Dag nog steeds de ultieme mogelijkheid om vrijblijvend meerdere woningen achter elkaar te bezichtigen. Onderstaande tips kunt u gebruiken als voorbereiding voor de

Bekijk alle updates