Al sinds 1933 dé vastgoedspecialist Twee vestigingen in regio Alkmaar Maar liefst 8 certificeringen

Hoe kunnen we uw VvE helpen?

Administratief

Zonder een goede administratie kan een VvE niet functioneren. Van der Borden ondersteunt VvE's met het actueel houden van alle administratie.

Meer weten

Financieel

Wij bieden een volledige financiële dienstverlening aan om uw VvE te ondersteunen en financieel gezond te houden. Van toezicht tot uitvoering.

Meer weten

Technisch

Van het toezicht houden op dagelijks onderhoud tot aan het opvragen van offertes voor groot onderhoud: Van der Borden VvE-Beheer is uw partner.

Meer weten

Advies & begeleiding

Hieronder valt o.a. het organiseren van de Algemene Ledenvergadering, het optreden als dagvoorzitter, het bemiddelen bij conflicten...

Meer weten

Specialisten in VvE beheer in de provincie Noord-Holland

Van der Borden VVE-Beheer ondersteunt VvE’s doelmatig en professioneel. Een door ons verzorgd beheer is voor de duurzaamheid van een VvE van groot belang. Het VvE-Beheer van Van der Borden is alleen mogelijk in de provincie Noord- Holland. Dit komt omdat wij bekend moeten zijn met onze regio en korte reistijden belangrijk zijn, zodat we snel kunnen schakelen.

Van der Borden VVE-Beheer is een gespecialiseerd bedrijf dat uitsluitend werkzaamheden verricht ter ondersteuning van VvE´s. Ons team van deskundige en ervaren medewerkers staat elke VvE bij in de regio Noord-Holland. Dit doen wij ook buiten kantoortijden wanneer dit nodig is. Ons team is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, met betrekking tot de wet- en regelgeving, en heeft verstand van actuele bouwtechnieken.

Voor elke VvE is het belangrijk om de ledenadministratie en boekhouding goed op orde te hebben. Daarnaast is het maken van een meerjaren onderhoudsplanning van groot belang zodat reservefondsen opgebouwd kunnen worden om de toekomstige kosten goed te kunnen dekken. Tenslotte vormt het opstellen van een solide begroting de basis voor het vaststellen van de hoogte van de maandelijkse servicebijdrage. Dit is allemaal dagelijkse kost voor Van der Borden VVE-Beheer. Ons bedrijf is als geen ander in staat om daarover te adviseren en de uitvoer uit handen te nemen.

Waarom kiezen voor Van der Borden?

Een bedrijf dat niet met de tijd mee gaat zou geen 89 jaar bestaan. Van der Borden Groep houdt de ontwikkelingen dan ook scherp in de gaten.

Onze kernwaarden zijn: loyaal, eerlijk, slim. Oftewel: we kennen je en leven met je mee. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En wij zijn de professionals, wij weten hét en hoe!

  • Meer dan 89 jaar ervaring;
  • Groot netwerk en duurzame relaties;
  • Vergaande kennis van de regio;
  • Uitstekende resultaten;
  • Proactieve en servicegerichte dienstverlening;
  • Commercieel sterk team met enthousiaste professionals.

Ook uw object bij ons in beheer brengen?

Wilt u een offerte voor één van onze VvE-diensten? Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op!

Over uw VvE

AVG(Vereist)