ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT

Eind december 2017 start de verkoop van de laatste grondgebonden woningen op het deelplan Klein Varnebroek. Het betreft ‘The Final Edition’ met geoptimaliseerde plattegronden en een uitgebreidere uitrusting.

In totaal gaat het om 14 woningen:

  • 2-onder-1-kap woningen van het type Ipenrode;
  • 2-onder-1-kap woningen van het type Arentsburg;
  • 3-onder-1-kap woningen van het type Leyduin;
  • 4-onder-1-kap woningen van het type Leyduin;
  • 2 vrijstaande woningen van de type Voorlinden;
  • 1 vrijstaande woning van het type Nijenburgh.

    De inschrijving sluit 7 januari 2018 om 23:59 uur.


Varne Buiten is gelegen aan de noordwestrand van Heiloo, op het terrein van de voormalige campings ‘Klein Varnebroek’ en ‘Heiloo’. Een prachtige locatie omringd door natuur, autoluw en dichtbij strand en duinen.

Wist u dat de omgeving van Heiloo eeuwen terug ook al heel geliefd was?
Toen waren het rijke burgers en regenten die hier hun intrek namen. Ze bezaten er grote stukken grond: buitenverblijven. In de zomer ontvluchten ze de drukte en de stank van de steden. Hier in de schone lucht en de natuur van Heiloo, genoten ze van de rust. Hun huizen straalden rijkdom uit, met een bouwstijl waarin aandacht was voor detaillering en decoraties. Hier ontvingen ze hun gasten en groeide hun eigen groenten en fruit.
Het waren mooie tijden. Die tijden gaan weer herleven met Varne Buiten!

 

De sfeer van vroeger heeft het gebied nog steeds: open, groen en rustig.

Proef de sfeer van toen

De sfeer van vroeger heeft het gebied nog steeds. Open, groen en rustig.
De stedenbouwkundigen zijn voor hun inspiratie ruim 3 eeuwen teruggegaan.
Ze bestudeerde de bouwstijlen van toen, ze bekeken de schilderijen van de weelderige tuinen. Zo krijgt straks ook Varne Buiten vorm.
Als een nieuwbouwwijk die de grandeur van toen ademt, met het comfort en de energie-efficiency van nu. 

Een wijk die intiem oogt en blijft! 
Varne Buiten krijgt een heel bijzondere opzet: kleinschalige buurtjes, die in elke fase weer van elkaar verschillen. Met van die straatjes waar iedereen elkaar nog kent.
En waar niet alle huizen op elkaar lijken. Is dat een beetje het beeld dat u heeft van uw ideale woonomgeving? Dan bent u van harte welkom!

U ziet het meteen: Varne Buiten belooft één en al afwisseling in woningtypen. Daardoor komt uw wijk heel gemoedelijk over. Intiem, gezellig.
De indeling is al even speels. De verschillende typen wisselen elkaar af. Het is net alsof Varne Buiten al jarenlang bestaat. Maar dan wel met het comfort en de duurzaamheid van nieuwbouw. De naam ‘Varne Buiten’ mag u gerust letterlijk nemen. Want ook buiten is het heerlijk toeven. Alle woningen - ja, zelfs de rijwoningen - hebben een flinke tuin. Door die grote tuinen, in combinatie met de ruime opzet, komt de wijk heel groen over. Maar zegt u eens eerlijk, had u anders verwacht van een wijk met de naam Varne Buiten? 

Woningen

Type IpenrodeTwee-onder-een-kap woningen met prachtige stijlelementen.

Deze robuuste twee-onder-een-kap woning heeft een vernieuwde indeling gekregen, waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de ruimte.
Deze woningen liggen op ruime kavels. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Vanuit de hal betreedt u de lichte woonkamer met standaard erker aan de voorzijde. Via de riante woonkeuken aan de achterkant bereikt u de tuin. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet.
Via de vaste trap komt u op de zolderetage met standaard twee extra kamers en zolderruimte.

• Twee-onder-een kapwoningen
• Kavels circa 278 en 300 m2
• Woonoppervlakte van circa 168 m2 of 183 m2
• Riante leefkeuken 

Type Arentsburgh


Twee-onder-een-kap woningen met drie verdiepingen ruimte!

Halfvrijstaand wonen. Met alle privacy die daarbij hoort. Het is de luxe die u ten deel valt als u kiest voor de twee-onder-één-kap woning Arentsburgh.
Met hun statige architectuur knipogen de woningen naar de jaren dertig, maar dan met het comfort van vandaag. En met de vernieuwde indeling van de begane grond tot en met de zolder heeft u alle ruimte die u maar wilt. Bovendien kunt u kiezen uit een traditionele ‘langskap’ of de speelse vorm van een dwarskap. Aan u de keus!

• Riante twee-onder-een-kapwoningen
• Kavels van ca. 259 tot 296 m2
• Woonoppervlakte van circa 106 of 127 m2
• Heerlijke eetkeuken aan de voorzijde en een riante living aan de achterzijde
• Boven drie slaapkamers
• Vrij indeelbare zolder 

(Getoonde impressie van Type Arentsburgh beschikt over een afwijkende gevelindeling. Voor de juiste gevelindeling verwijzen wij u naar de verkooptekeningen. De oppervlaktes van Arentsburgh zijn 127 of 141 m2 en niet 106 of 127 m2 zoals foutief in de brochure aangegeven staat.)

 

Type VoorlindenStatig vrijstaand wonen in jaren ‘30 architectuur.

Een forse, sierlijke vrijstaande woning van 185 m2 woonoppervlakte met aangebouwde berging. De beukmaat (breedte) van dit type woning bedraagt ongeveer 8 meter. Daardoor zijn de woonkamer en keuken ruim 7 meter breed. De achterzijde van de woning kunt u nog uitbreiden met een uitbouw waardoor u een zeer riante leefkeuken krijgt. Een fraaie erker aan de voorzijde en een glazen pui met schuifdeuren naar de tuin zorgen voor veel licht. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, een royale badkamer en tweede toilet. De tweede verdieping, die via de vaste trap te bereiken is, biedt ruimte aan het optioneel maken van twee extra grote kamers, een waskamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

• Vrijstaande woningen
• Kavels van ca. 379 tot 390 m2
• Woonoppervlakte circa 185 m2
• Extra brede woning met veel ruimte 

(Bouwnummer 810 beschikt over een extra erker t.p.v. de keuken.)

Type Leyduin


De woning waar je je meteen in thuis voelt. Wat Varne Buiten tot zo’n plezierige wijk maakt, is de kleinschaligheid. Geen lange rijen met dezelfde woningen, maar veel variatie. Daarom bent u ook van harte welkom als u een rijwoning zoekt die anders dan andere is. Grote woonkamer, boven drie slaapkamers en een zolder waar met gemak nóg één of twee kamers inpassen: hier heeft iedereen straks zijn of haar eigen hoekje. En wat is er nu luxer dan een tuin om heerlijk te kunnen loungen die uitkijkt over water en/of groen.

• Grote woonkamer met open keuken
• De hoekwoning is dieper dan de tussenwoning
• Kavelgrootte van ca. 131 tot 252 m2
• Woonoppervlakte van circa 127 tot 147 m2
• Tuin op het zuiden of oosten
• Standaard dakkapel aan de achtergevel bij de tussenwoningen 


Type Nijenburgh


Unieke vrijstaande woning gelegen op een ruime kavel. Statige vrijstaande woning. De indeling is traditioneel, met een zijentree, aangebouwde berging, woonkamer en keuken/eetkamer aan de voorzijde of achterzijde. De erker is standaard. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, waarvan een zeer riante masterbedroom, badkamer met tweede toilet. Vaste trap naar grote zolder met mogelijkheid voor extra (slaap)kamer en veel bergruimte. Optioneel is tegen meerprijs een dakkapel mogelijk. Royale tuin met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

• Woonoppervlakte van circa 155 m2 (exclusief garage/berging)
• Kaveloppervlakte van circa 525 m2
• Woningbreedte 6,6 meter (inwendig) 
• Aangebouwde berging aan de zijkant van de woning
• Twee parkeerplaatsen op eigen terrein 

(De zwarte berging is niet van hout zoals aangegeven op de artist impression, maar in werkelijkheid gemetseld.)


Bouwlocatie: Situatie woningen Klein Varnebroek.Voorbehoud:
De nummers in de tuinen zijn bouwnummers en worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd. Ook in alle officiële stukken en correspondentie. Het zijn echter geen huisnummers die betrekking hebben op uw nieuwe adres. De schaal van de tekening is niet bindend. De juiste maten worden na opmeting door het kadaster vastgesteld. De aanleg van wegen, groenvoorziening, beplantingen, binnenterreinen, penanten en hekwerken zijn tevens indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor eventuele wijzigingen kan de aanbieder VOF Klein Varnebroek en Bouwburo H. Tauber BV geen verantwoordelijkheid dragen. Invulling van de kleuren en bebouwing van de aangrenzende gebieden zijn indicatief. 

Interesse

 

Als u alles wilt weten over de allerlaatste grondgebonden woningen in het deelplan Klein Varnebroek van Varne Buiten, download dan de prachtige brochure.
Neem er een kopje koffie bij en leer ontspannen alle pluspunten van het wonen in Varne Buiten kennen.

 

Klik hier om de brochure & de prijzenlijst & inschrijfformulier te downloaden.

Lees goed de informatie over de sluitingsdatum en inschrijving.
De inschrijving sluit 7 januari 2018 om 23:59 uur.


Voor meer informatie kunt u bellen naar ons kantoor in Heiloo: 072-5351000 of mailen naar heiloo@vanderborden.nl


http://www.kleinvarnebroek-nieuwbouw.nl/