ALLE APPARTEMENTEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!

In het centrum van Alkmaar komt op de voormalige plek van de Lundiawinkel aan de Laat:  het "Lundiahof". Hier worden 2 atelierwoningen en 6 ruime appartementen gerealiseerd.

De appartementen hebben een zonnig terras op het zuiden en parkeerplaatsen op de afgesloten binnenplaats. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een inpandige lift. Op de achterplaats van het pand bevinden zich de bergingen en parkeerboxen en -plaatsen. Twee appartementen hebben een atelier en zijn extra groot. Er zijn veel bestemmingen waar deze ruimte voor gebruikt kan worden. De appartementen hebben met de hoge plafonds, grote ramen en vloerverwarming een hoog wooncomfort.

De woningen worden aangeboden zonder keuken, sanitair en slaapkamerindeling. U kunt het appartement dus bijna geheel naar eigen inzicht indelen. De appartementen zijn bouwkundig goed en beschikken over vloerverwarming en mechanische ventilatie. U kunt het appartement verder naar eigen inzicht (laten) afbouwen of u kunt kiezen voor een afbouwpakket.

Goed bereikbaar
De vanoudsher gezellige winkelstraat aan de Laat is dé aanlooproute tussen Schelphoek en het centrum.
Goed bereikbaar met de auto, eigen parkeergelegenheid en op loop- en fietsafstand van openbaar vervoer, gezellige restaurants op de Turfmarkt en een supermarkt om de hoek. Rust en ruimte in hartje centrum.
De zonnige terrassen aan de achterzijde van de appartementen grenzen aan een besloten binnenplaats.
Geen hinder van langslopende personen dus optimale privacy en extra gevoel van veiligheid.
Op deze binnenplaats bevinden zich de bergingen, garages en parkeerplaatsen.

Wonen en werken
Op de begane grond en het souterrain bevinden zich twee atelierwoningen. Voor ondernemende mensen een bijzonder aantrekkelijke woning. Het bestemmingsplan biedt ruimte aan tal van mogelijkheden.

Gezamenlijke entree
De gezamenlijke voordeur geeft toegang tot het trappenhuis met lift. Vanuit deze gang is er door twee ramen zicht op de atelierruimtes. De hoge plafonds (ca. 2.80 m) in de appartementen geven een extra gevoel van ruimte.

Diverse indelingsmogelijkheden
De appartementen worden met een vaste indeling voor badkamer, toilet en inpandige berging aangeboden. U kunt het appartement verder volledig naar eigen inzicht (laten) afbouwen. De plattegronden zijn slechts voorbeeld indelingsvarianten. Woonkamer of slaapkamer aan het zonnige terras? U bepaalt. Wonen in het centrum heeft iets unieks. Een nieuwbouw appartement in de historische binnenstad en goed bereikbaar met de auto. Ruime appartementen met zonnig terras en voorzieningen dichtbij.

Locatie
Duinen, bossen, meren en fraai polderlandschap om de hoek. Een gebied met hoog recreatieve waarde. Wonen in beschermd stadsgezicht in de binnenstad en met de auto op slechts een halfuur van Amsterdam én een kwartier van het Noordzeestrand.

Atelierwoningen
De atelierwoningen bieden de unieke mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Een fijn atelier, cursusruimte of kantoor aan huis hebben of gewoon een mooie ruimte voor het uitvoeren van je hobby? Het is allemaal mogelijk. Door de hoge ramen over de gehele voorzijde en bijna de gehele achterzijde komt er veel daglicht binnen. De atelierwoningen zijn verdeeld over de begane grond en het souterrain met een totale oppervlakte van bijna 160 m2. Het souterrain is volledig geschikt als woning en voldoet ook aan alle eisen die het bouwbesluit stelt aan nieuwbouwwoningen. Indien u plannen heeft voor deze ruimte kunt u altijd laten checken door de gemeente of dit is toegestaan. Het balkon grenst aan de besloten achterplaats. Op de achterplaats van het pand bevinden zich de bergingen, garages en parkeerplaatsen.

U bent bij het kopen van een appartement verplicht tot het kopen van een buitenberging dit kan zijn in de vorm van een garage met verdieping of kleine berging. Daarnaast kunt u ook een parkeerplaats kopen.

De appartementen
De appartementen zijn ontworpen met veel oog voor wooncomfort, daarom hebben alle appartementen verdiepingshoge ramen, hoge plafonds, vloerverwarming, brede deuren en een comfortabele lift. De wanden worden opgeleverd zodat u deze alleen nog hoeft te sausen. De appartementen hebben een vaste indeling van toilet, badkamer en inpandige berging. Verder zijn er geen binnenwanden geplaatst zodat u de verdere indeling zelf kunt bepalen. U kunt kiezen voor 1 of meerdere slaapkamers, waar u uw keuken wilt plaatsen en wel of geen afsluitbare ruimten. De balkons zijn voorzien van onderhoudsarme kunststof vloerplanken. Het hekwerk zowel voor als achter is van lamellen dat de inkijk van buitenaf vermindert. Appartementen 7 en 8 zijn tevens geschikt om samen te voegen tot een royaal penthouse met uitzicht over historisch Alkmaar. In dit kleinschalige complex vindt u alle voordelen van gelijkvloers wonen op een prachtige plek midden in het centrum.


Voor meer informatie of wanneer u de verkoopbrochure wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met ons kantoor via nummer 072-5141000 of Lundiahof mailen naar alkmaar@vanderborden.nl

Klik hier voor de nieuwbouw website.

Volg ons op facebook voor de laatste ontwikkelingen!